Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şube Başkanı Mustafa Taşçı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.  Dernek hakkında Başkan Akdemir’e bilgi veren Şube Başkanı Mustafa Taşçı, “Biz dernek olarak hakça bir paylaşımı, daha iyi bir hizmet anlayışını,  bilgi, birikim ve tecrübelerimizi kolektif bilinçle paylaşarak ilçemize hizmet etmeyi hedefledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Sizlere görevinizde başarılar diliyor, hayırlı olsun temennilerimizi bizzat iletmek üzere ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Dernek olarak çalışmalarınızda yanınızdayız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, “Nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum.
Zonguldak halkı için bu görevi üstlendik. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve vatandaşlarımıza hizmet etmek görevimiz. Zor ve aynı zamanda onurlu bir görevbb. Yakın ilginiz için teşekkür ediyor, Devrekli arkadaşlarıma, dostlarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.
Ardından günün anısına Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şube Başkanı Mustafa Taşçı, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e Devrek Bastonu hediye etti.