28 Haziran 2015 Yaz Kararnamesi ile Karadeniz Ereğli İlçe Kaymakamlığına atanan, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu için iftarlı veda yemeği  düzenlendi. Veda yemeğine; Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve beraberinde  Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İlçe kurum amirleri, Siyasi Parti Temsilcilerinin Başkanları,  Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Mezitli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri, İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri, İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyeti üyeleri ve muhtarlar katıldı.

 

“AMACIMIZ HİZMET ETMEK”

İftar yemeğinde konuşan Madenoğlu; “Hiç şüphe yok ki, bizlerin yaptığı bir bayrağı bir hizmet yerinden başka bir yere taşımak ve o hizmet bayrağını hep ama hep yükseklerde, yukarlarda, göklerde tutmaktır. Hepiniz yıllarca ister bulunduğumuz yerde olsun isterse yurdumuz muhterip yörelerinde olsun tek bir amaç için çalışır. Oda vatanımıza, milletimize, insanımıza yararlı olmaya çalışmaktır. Bunu sadece Kaymakam olarak biz yapmadık. Belediye olarak değerli Başkanımız olarak değerli Başkanımız yaptı. Muhtarlarımız olarak sizler yaptınız, daire amirleri olarak sizler yaptınız, Sivil toplum kuruluşları olarak sizler yaptınız. Ve yapmaya da devam ediyorsunuz. Bizim hizmet yapmamızın ana amacı budur. Vatandaşımızı en iyi şeklide tatmin edici bir şekilde hizmet vermek. Bunu yaparken kaybetme yerine kazanarak hizmet etmek en büyük amacımız olmuştur. Bir vatandaşımızın kalbini kırmak , incitmek onların sorunuma çare bulmak çözüm bulamamak bizlerden ve sizlerden uzak olan hususlardır.

 

“TÜRKİYE’NİN YER YERİ GÜZELDİR”

Bildiğiniz üzere 2 yıla yakın bir zamandır sizlerle beraberiz. Buraya tayinim çıktığı zaman “gittiğiniz yer çok uzak ama nasıl bir yer olduğunu bilmiyoruz” dedi arkadaşlarım. Bende dedim ki Türkiye’nin her bir yeri birbirinden güzeldir. Türkiye’nin her yerinde görev yapmayı bir amaç edinen  kişi olarak tayinimiz buraya çıktığında da orada da çok iyi bir şekilde hizmet eder ve vatandaşımızın gönlünü alırız dedik. O düşünceyle böyle güzel bir yere geldik. Toprağın, ziraatın her şeyin en iyisi burada. En önemlisi insanların en iyisi burada. Ben geldiğim zamandan beri hem merkezde hem merkez dışı yerlerde vatandaşlarımı sizleri de yanıma alarak beraber olduk. Devletimizin sıcak, yardımsever, destekleyici yüzünü gösterdik. Biz bu görevleri yaparken başta ilgili makamlarımız olmak üzere sayın Valimiz, Belediye başkanlarımızı, onun meclis üyeleri arkadaşlarımız,  personeli, siyasi partilerimizden ve iktidar partimizin başkanlarından, Daire amiri arkadaşlarımızdan destek aldık. En iyi şekilde bürokratlar olarak daire amiri arkadaşları ve onların değerli elemanları projeler yaparak hizmetler öğreterek vatandaşımıza en iyi şekilde nasıl hizmet verebiliriz anlayışı içinde görevlerini yaptılar. Ve çok güzel başarılar el de ettiler.Vakıf Mütevelli heyeti üyesi arkadaşlarım, İnsan Hakları Kurulu üyesi arkadaşlarım, İlçe Tüketici Hakem Heyeti üyesi arkadaşlarım, Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer ilgili vatandaşlarım yardımcı oldular. Tek bir amacımız Mezitli’de yaşayan vatandaşımıza hizmet etmek onların rızasını almak. Benim memurlarım, benim muhtarlarım, vatandaşlarımı güler yüzlü karşılayan memurlardır.

 

AKDENİZ’DEN KARADENİZ’E

Güzel vatanımız için hizmet için ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Akdeniz’den Karadeniz’imize gidiyoruz. Biz buradan giderken bedenimiz gitmekte. Kalbimiz gönlümüz duygularımız burada kalmaktadır. Burada çok güzel dostluklar kuruldu. Benim allahaısmarladık derken benim gözlerimin yaşardığı onların gözlerinin yaşardığını gördüm. Ben bu geceyi huzurlarınızla anlamlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum.”

Kaymakamın konuşmasının ardından Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Esnaf Kooperatif ve Kefalet Başkanı Bünyamin Önal, Fındıkpınarı Mahalle Muhtarı Osman Köse de duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

 

(Haber Merkezi)