Halkın Sesi Gazetesi Sayfa Editörü Cevdet Akgün, sonunda erkek çocuk babası oldu.

Cevdet Akgün'ün eşi Banu Kazancı Akgün, Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 11 Ocak 2012 tarihinde sabah 07.00'da erkek çocuklarını dünyaya getirdi. Cevdet-Banu Akgün çifti, Etlik Zübeyde Hanım Hastanesi'nde dünyaya gelen çocuklarına Bilal Efe Akgün ismini verdiler. Cevdet Akgün, rahmetli babası Bilal Akgün'ün adını dünyaya gelen ilk erkek çocuğuna verdiğini, diğer ikinci isim olan Efeyi eşi Banu Akgün'ün verdiğini söyledi.

 

BİLAL EFE AKGÜN'ÜN 13 SAATLİK OPERASYONU

 

Akgün'ün eşi Banu Kazancı Akgün, Çankaya Yıldız Turan Güneş Bulvarı'ndaki evlerinde doğum sancısı sebebiyle Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada derhal doğuma alınan Banu Kazancı Akgün, oğulları Bilal Efe Akgün'ü yaklaşık 13 saat süren operasyon sonucu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Bilal Efe Akgün'ün doğumundan sonra Banu Hanım, Etlik Zübeyde Hanım Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 2 kilo 860 gram ve 48 santim boyunda dünyaya gelen Bilal Efe Akgün'ü ilk olarak Ziraat Yüksek Mühendisi ve Meteoroloji Uzmanı olan amcası Muhammet Akgün hastanede ziyaret etti.

4 EVLİLİKTEN 4 ÇOCUK

Daha önceki üç evliliğinden ayrı ayrı Elif Gamze, Sahra Sezen ve Rana Neva isminde üç kız çocuğu babası olan Cevdet Akgün'e, 4. evliliğini yaptığı Banu Akgün  erkek çocuk verdi. Banu-Cevdet Akgün çiftinin dünyaya gelen erkek çocukları Bilal Efe'ye 'yaşama hoş geldin' diyor, Allah'tan sağlıklı, anne-babasıyla uzun ömürler diliyoruz.