Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak 3. Sıra milletvekili adayı Harun Akın, Gümeli Beldesi ve Dağ Köyünde esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Akın, beraberinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı Belediyesi Meclis üyesi Ramazan Akdeniz ve çok sayıda partili ile birlikte Gümeli Beldesine gitti.

Gümeli Belediyesini ziyaret eden Akın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ın Belediye işleri için şehir dışında olması sebebiyle Belediye Başkan vekili Ayhan Tosun ile bir süre görüşerek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Akın ardından, Beldede kurulan pazaryerini gezerek esnafların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla sohbet etti.

Bir gurup vatandaş, öğrenci servis ihalelerin yapılmadığı için öğrencilerin mağdur olduğunu mağduriyetlerinin giderilmesi için yardım istediklerini belirtmesi üzerine, Akın’da konuyu bildiğini bununla ilgi Genel Merkeze bilgi vereceğini ve hemen bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Gümeli Beldesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akın, daha sonra Aşağıdağ Köyünde kurulan pazarı gezdi. Burada pazarcı esnaflarını tek, tek dolaşan Akın, iktidara gelmesi halinde CHP’nin yapacaklarını anlatarak vatandaşlardan partisine oy istedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinde, Zonguldak için önemli konular olduğunu hatırlatan Akın, Önce Zonguldak kazansın, bütün düşüncemiz bu. Zonguldak’ımızın sorunları, sıkıntıları çok biz bunların hepsini biliyoruz ve çözeceğiz.” Dedi.

Akın daha sonra bir kahvehanede çay içerek vatandaşlarla sohbet etti.