1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarını dünde aralıksız olarak sürdüren AK Parti’de,  AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Alaplı’da, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak ise Kdz. Ereğli merkez ve köylerinde seçmenlerle bir araya geldi.

 

ÇATUROĞLU ALAPLI’DAYDI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, dün seçim çalışmalarını gündüz ve akşam bölümünü Alaplı’ya ayırdı. Dün gün boyunca sivil toplum örgütleri ile dernekleri ziyaret eden Çaturoğlu akşam ise İlçeye bağlı Çamcılar, Küçükkaymaz, Hasanlı ve Yeniköy’de vatandaşlara bir araya geldi, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.  Gittiği her köyde yoğun ilgi ile karşılanan Çaturoğlu gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Çaturoğlu’nun Alaplı programına AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz,  İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Akman, bazı belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

KAYMAK EREĞLİ’DEYDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, Kdz. Ereğli’de devam eden seçim çalışmaları kapsamında,  bazı kooperatif ve derneklere ziyaretlerde bulundu, akşam ise ilçeye bağlı Yalnızçam ve Dağlıca köylerinde halka buluştu.

 Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi başta olmak üzere Kdz. Ereğli Gazeteciler ve Taksiciler Derneği ile taksi duraklarına giden Kaymak’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve partililer eşlik etti.

 

‘HEPİMİZ ÜZÜLDÜK’

Kaymak ziyaretlerde yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Kaymak şunları kaydetti:

“Zonguldak halkının şahsıma teveccüh göstermesi halinde; bu güne kadar iş yaşamımda edindiğim tüm bilgi, beceri, tecrübe ve birikimlerimi Milletvekili olarak, Zonguldak’ın, Zonguldaklı hemşerilerimin ve madenci kardeşlerimin emrine sunup, sorunlarının çözümü için hoşgörü, sevgi, saygı ve muhabbeti hakim kılarak ‘Halka Hizmet, Hakka Hizmettir’ inancıyla,  hizmete dönüştürmek istiyorum Hepimizin amacı öncelikle bölgemizin ve ülkemizin geleceği için emin ve sağlam adımlar atabilmek. Malumunuz Türkiye 7 Haziran’da bir genel seçim yaşadı. Genel seçim neticesinde vatandaşlarımızın teveccühü yine AK Parti’nin üzerinde oldu. Ancak tek başımıza iktidar olabilecek çoğunluğu sağlayamadık. Bunun neticesinde de ülkemiz gerçekten çok zor bir sürece girdi. Son yaşadığımız 4 aylık süreçte gerek terör olaylarının, artması gerekse ekonomideki sıkıntılarımız hepimizi üzdü. Tabi bundan en fazla etkilenen de bizzat bizler olduk.

Ancak AK Parti’nin bu ülkenin çimentosu olduğu bir kez daha görülmüş oldu. AK Parti’siz Türkiye’de bir sağlam iradenin kurulamayacağı bir kez daha müşahede edilmiş oldu. Ama biz arzu ederdik ki bu acı olaylar keşke yaşanmamış olsaydı. Bundan en fazla üzüntü duyan AK Parti ailesi olarak bizleriz. 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Zonguldak’ımız ve Ülkemiz ve için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”