AKP Zonguldak İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanlığının Denetleme ve Teşkilatlarla Değerlendirme toplantısı Zonguldak'ta yapıldı.
İl Başkanlığı Konferans salonunda yapılan toplantıya Gençlik Kolları MKYK Üyesi Erhan Karaoğlu ve Fatih Arslan, Gençlik Kolları Genel Sekreteri Yasin Bölükbaşı, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ile İlçe Başkanlıkları Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri katıldılar. Basına kapalı yapılan toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve ilçelerin gençlik kolları başkan ve temsilcileri çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Genel siyaset, demokratik açılım, Anayasa değişiklikleri ve referandum konuları ele alınarak değerlendirildi. İl başkanlığı tarafından toplantıdan sonra Gençlik Kolları Genel Merkez yöneticileri onuruna Memurlar Lokali'nde yemek verildi. Yemeğe İl Başkanı Hamdi Uçar, il başkanlığı birim başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve ilçelerin gençlik kolları başkan ve temsilcileri katıldı.
İl Başkanı Hamdi Uçar  ile bir toplantı yapan Gençlik Kolları Genel Merkez yöneticileri daha sonra Ankara'ya hareket etti.