AKP Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Amelebirliği Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
AKP Zonguldak İl Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi Başkanı Batuhan Uludüz, İl Yönetimi Sosyal İşler Birimi Başkan Yardımcısı Münevver Öztürk, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Nigar Doruk ve Kadın Kolları Sosyal İlişkiler Başkanı Günay İnci ile birlikte Amelebirliği Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti.
İlk olarak hastane Başhekimi Dr. Emin Palancı'yı makamında ziyaret eden heyet ardından hastaları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Batuhan Uludüz, "Regaip Kandili sebebiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Hastalarımızı ziyaret etmek istedik. Kendilerini mutlu etmek istedik" diye konuştu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dr. Emin Palancı, "Hastaları ziyaret etmek onları da mutlu eder. Hastanenin doluluk oranı yüzde 90 üzerindedir. Kışın hastane yetersiz kalıyor. Yazın yüzde 90 civarında doluluk oranı oluyor. Diğer servislerle birlikte yatak kapasitesi 160'ı buluyor. Diğer illerde göğüs hastanelerini birleştirebilirsiniz. Ama Zonguldak'ta bu durum farklıdır" dedi.