AKP Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar adına yazılı bir açıklama yapan  Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk, Zonguldak’ın enerji üssü olacağını iddia etti. Öztürk, AKP’nin ülke ve bölge menfaatlerini önde tuttuğunu vurgularken bunun içing ece ve gündüz çalıştıklarını da dile getirdi.

Öztürk’ün Hamdi Uçar adına gönderdiği yazılı açıklaması şöyle:

 

2001 SEÇİMLERİNİ HEDEFLİYORUZ.

AK PARTİ iktidarı döneminde Zonguldak bir Enerji Üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlerken Karaelmas Üniversitesine yapılan yatırımlarla da bir Üniversite kenti olmuştur. TTK’ya gerekli önem verilmiş 4.500 işçi alınmıştır. Kömür ve Enerji üretiminde Özel sektör desteklenmektedir. Filyos havaalanını faaliyete geçmesi ile birlikte Filyos Vadi Projeside daha sağlam temellere oturtularak bu bölgenin bir Sanayi ve Liman Kenti olması an meselesidir. Bir kentin Ulaşımını çözmeden büyümesinden söz edemezsiniz. Öncelikle amacımız Duble yolları ve Tünel çalışmalarını, Zonguldak Çevre Yolunu hayata geçirerek İlimizi Hava, Deniz, Kara ve Demiryolu ulaşımına açmaktır. Ereğli Organize sanayi bölgesinde alt yapı çalışmaları son aşamaya gelmiş, Alaplı OSB ‘de ise kamulaştırma çalışmaları bitmek üzeredir. Alaplı’da yeni bir Liman çalışmaları devam etmektedir. AK PARTİ İktidarımızla birlikte tüm köylerimizde alt yapı çalışmalarına çok önem verilmiş her köyümüz adeta bir şantiye havasına bürünmüştür.

“İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET”  sloganıyla çıktığımız bu yolda “Halka Hizmeti Hakka Hizmet” görerek “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” sloganıyla aşkla şevkle çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızı yürütürken   Belediyelerimize Parti ayrımı yapmaksızın  destek verilmekte, çözüm bekleyen sorunlarına ait dosyaların  tarafımızdan bizzat takibi yapılmaktadır.

AK Parti İl Yönetimimiz ve teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde 2011 Genel Seçimlerini hedefleyerek bölgemizin refah düzeyinin yükseltilmesi ve kalkınma hamlemizin biran önce hayata geçmesi için yönetimlerini daha da güçlendirmekte ve ekip ruhunu oluşturmaktadır. Bu anlamda kendisine yakışır şekilde kongrelerini tamamlamıştır. Bu her dönemde olduğu gibi bugünde bu tür büyük geçişler sonrası ufak tefek kırgınlıklar olabilir.

Biz bunları Parti Tüzüğüne uygun olarak Yetkili Organlarımızın çalışmalarıyla aşabilecek Demokratik olgunluğa erişmiş bir teşkilatız. En küçük bir çakıl taşımızı dahi kaybetmeye gönlümüz rıza göstermez. Zaman içinde hata yapan kardeşlerimizde özür dilemesini bilecek ve çalışmalara tüm hızıyla devam edecek olgunluktadır. Hepimizin tek arzusu ne olursa olsun kazanan Milletimiz ve AK PARTİ olsun.

Sayın Milletvekillerimizin yaz programları tüm hızıyla devam etmektedir. Teşkilatlarımızla birlikte İl Merkezi ve İlçelerde Kamu Kurum ve Kuruluşlarını dolaşarak, Köy köy gezerek halkın dertlerini dinliyorlar. Böylece her Meclis Tatili döneminde bölgemizin fotoğrafını bir kez güncellemiş oluyorlar. Bu fotoğraflar hepimizin çalışmalarına ışık tutuyor. Boş kavga ve polemiklerle enerjimizi kaybetme lüksümüz yok. Biz Enerjimizi bize bu yetkiyi veren Milletimiz adına, onların dertlerini çözme, refah seviyelerini yükseltme adına, Türkiye’yi dünyada itibar gören bir memleket yapma adına kullanmaya söz verdik.