AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin’den gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son günlerde görevden alınacaklarına dönük söylentilerin yeraldığını belirterek, “Efendiliğimizden gelen sessizliğimizi yanlış yorumlamış olacaklar ki, vızırdamaya devam etmektedirler” dedi.

 

RAKAMLAR ORTADA

Teşkilat dururken teşkilat dışından yeni oluşum yapılmaya çalışıldığına dikkati çekerek Milletvekili Erdoğan’a göndermede bulunan Şahin, “AKP tüzüğüne ve kurallarına uymakla herkes yükümlüdür. Aksi takdirde gereği yapılacaktır” dedi.

Şahin’in açıklamaları şöyle. “Partimizin kuruluşundan bu yana teşkilatın değişik kademelerinde görev yapan ben, 2 seçimdir de İlçe Başkanlığını yürütmekteyim. İlçe Başkanlığım döneminde 2007 yılında genel seçimler, Mart 2009 ‘da da mahalle idareler Seçimleri yapılmıştır. Her iki seçimde de partimin oylarını artırarak seçimden çıkmış bir ilçe başkanıyım. Her ne kadar birileri bu sonucu görmek istemese de rakamlar ortadır.

 

BAZI ZEVATLAR TÜREDİ

Son zamanlarda basında ben ve ilçe teşkilatının görevden alınacağını söyleyen bazı zevatlar türemiş bulunmaktadır. Bu kişileri bugüne kadar muhatap almamıştım. Ancak görüyorum ki, birileri efendiliğimizden gelen sessizliğimizi yanlış yorumlamış olacak ki, vızırdamaya devam etmektedirler. Şimdi bu kişilere sesleniyorum. Kaç aydır ha görevden alınacak, ha alındı diye dedikodu yapıyordunuz. Bu süre size yetmedi sanırım. Size 1 ay daha müddet tanıyorum. Buyrun gücünüzün yettiği yere kadar yapacaklarınızı yapın.

 

YALANCI VE DEDİKODUCU İLAN EDECEĞİZ

Eğer beceremiyorsanız, azcık yüzünüz kızarsın kenarda oturmasını bilin.  Bugün hem  Ak Partiliyim deyip, hem dedikodu yaparak konuşup, hemde nereye oy verdiği belli olamayan, hatta açıktan başka partileri seçimlerde desteklediğini bildiğimiz bu insanları  kamuoyunda deşifre ederek yalancı ve dedikoducu ilan edeceğiz. İlçe Başkanı olarak ben teşkilatımın başındayım ve görevime devam etmekteyim. Herkes haddini bilmeli. Siyasi nezaket kurallarının sınırını aşmadan söyleyeceklerini söylemeli. Ancak burada bir teşkilat olduğunu da asla unutmamalı. Bu güne kadar susmamın sebebi partimin zarar görmesine engel olmak adınadır.

 

GEREĞİ DE YAPILACAKTIR

Bunu da herkes böyle bilmeli. Unutulmaması gerek ben ve arkadaşlarım sabır taşıda değildir. Beni ve arkadaşlarımın üzerinde karalama ve kişilik haklarına saldırıda bulunanlar her kim olursa olsun gerekli cevapları da alacaklardır.  Burada  bir teşkilat dururken, teşkilat dışında teşkilat oluşumu yapılmak istenmesi de manidardır. Herkes görevi ne olursa olsun, Ak Partinin tüzüğüne ve kurallarına uymakla yükümlüdür. Aksi takdirde gereği de yapılacaktır”