Yeni seçilen MHP Merkez İlçe Teşkilatının yapmış olduğu AKP ile ilgili açıklamalarına Zonguldak AKP Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı'dan eleştiri geldi.

Zonguldak AKP Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, yaptığı yazılı açıklama ile yeni seçilen MHP Merkez İlçe Teşkilatına hayırlı olsun diyerek, yeni seçilen teşkilatın basına yaptığı AKP hakkında söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.
Kazancı, önceki dönemlerde ülkeyi yöneten içinde MHP'nin de bulunduğu iktidarların ülkeyi ekonomik yönden çıkılmaz hale getirdiklerini ifade eden açıklamasında, "Bir gecede ülkenin 70 milyar dolarını birilerinin hortumlamasına müsaade etmişler ve bunun yanında siyasi çıkmazın içine sokmuşlardı.
İnsanların siyasetten umudunu kesmesine sebep olmuşlardı. İnsanlar bu beceriksiz Partilerden kurtulup Ülkenin geleceğini teslim edecekleri güvenilir bir siyasi Parti arayışındayken AKP kendilerine bir ışık gibi doğdu" dedi.
Zonguldak AKP Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

GÜVENİLİR PARTİ ARAYIŞI
"Yeni seçilen MHP Merkez İlçe Teşkilatına İlçe Başkanları nezdinde hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.
Ancak yeni seçilen arkadaşların basına yapmış oldukları açıklamada AKP hakkında söyledikleri sözlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Unutulmamalı ki AKP kurulduktan hemen bir yıl gibi kısa bir sürede ilk yapılan seçimlerde % 34 oy oranı ile tek başına iktidara geldi.
AKP'den önceki dönemlerde ülkeyi yöneten içinde MHP'nin de bulunduğu iktidar Türkiye'yi ekonomik yönden içinden çıkılmaz hale getirmiş, bir gecede ülkenin 70 milyar dolarını birilerinin hortumlamasına müsaade etmişler ve bunun yanında siyasi çıkmazın içine sokmuşlardı.
İnsanların siyasetten umudunu kesmesine sebep olmuşlardı. İnsanlar bu beceriksiz Partilerden kurtulup Ülkenin geleceğini teslim edecekleri güvenilir bir siyasi Parti arayışındayken AKP kendilerine bir ışık gibi doğdu.
BİRÇOK HİZMET
HAYATA GEÇTİ
Bu AKP ışığı Ülkeyi yönettiği 5 yıl içerisinde modası geçmiş siyasi partilerin hayal bile edemeyeceği şekilde çok başarılı bir dönemden sonra 22 Temmuz 2007 seçimlerinde halkımızın büyük teveccühüyle % 47 oy oranıyla tekrar iktidara gelmiştir. AKP iktidarıyla ekonomide, Demokratikleşmede, dış politikada ki itibar kazanmada, Sağlıkta yapılan reform denecek başarılı çalışmalarda, Köydes'le köylerin yol ve su sorunlarının çözülmesinde, Duble yolların yapılmasında ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz geçmişte diğer siyasi Partilerin düşünmeye cesaret edemeyeceği birçok hizmeti hayata geçirmiştir.

TEDBİR PAKETLERİ
Geçmişte dünya ekonomilerinde olumsuz bir gelişme yokken Türkiye'nin ekonomisini krize getirenler ve Türk ekonomisini yabancı para kuruluşlarına muhtaç durumuna düşürenler bugün, Dünya ekonomisi krizdeyken ve büyük Ülkelerin ekonomilerini çıkmazın içindeyken Türkiye'nin ekonomisi AKP iktidarının yıllardır ekonomiye getirdiği kalıcı çözümler ve yatırımlar sayesinde, bugün de bunlara yönelik peş peşe alınan ekonomik tedbir paketleri sayesinde hem istihdam alanının da hem de mali anlamda olumsuz bir gelişme olmasına engel olmuş ve dünyadaki bu ekonomik krizi en az hasarla geçmesini bilmiştir.
Yöremizde yapılan çalışmalarda birçok hizmete başarıyla imza atılmıştır. TTK'yı bitme noktasındayken alan ve herkesin kapatacaklar dediklerinde TTK'ya yapılan yatırımlar ve bunun akabinde alınan 4200 işçi, Üniversiteye yapılan yatırımlarla öğrenci sayısının sürekli artırılması bunun yanında yapılmakta olan yeni öğrenci yurdu,yapılan duble yollar, yanlış projelendirilen hava alanının çalışabilmesi için yapılan yatırımlar, İlçelerde yapılan tersane yatırımları, Çatalağzı'nda yapılan termik santral istihdama dönük yatırımlar olup, köylerin içme suyu ve yol sorunlarının çözülmesi, şehir içindeki çevre yolu ve buna bağlı dere üstü kapanıp alternatif yol bağlantısı, çöp katı atık depolama tesis ve son olarak başlayacak olan kanalizasyon deşarj ve arıtma tesisi yapılan yatırımlardan başlıcalar  olup daha bir çok başarılı çalışmaya AKP Zonguldak'ta imza atmıştır.
HÜSRANA
UĞRAYACAKLARDIR
AKP'nin yaptığı hizmetleri görmezden gelerek siyaset yapmak isteyenler geçmiş seçimlerde nasıl başarısız oldularsa bundan sonrada ilk yapılacak seçimlerde hüsrana uğrayacaklardır. Kendilerinin bölgeyle ilgili projeleri varsa insanlara çıkıp anlatsınlar yoksa başarılı olan Ak Parti'yi karalama çabalarıyla hiçbir yere varamayacaklar, şunu unutmasınlar 'Güneş Balçıkla sıvanmaz'AKP'nin bölgemize yapacağı hizmetler durmadan devam edecektir. Çünkü 'İşimiz hizmet gücümüz millet' dedik ve 'Durmak yok yola devam' diyoruz."