AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fakih Çakır ve beraberindekiler Ormanlı Beldesi’nde vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı seçikleri için destek istediler.

 

AKP’den konuyla ilgili şu yazılı açıklama yapıldı:

 

Ormanlı’da bulunan tüm esnafları ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dinleyen Çakır, vatandaşların talep ve isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

 Çakır burada yaptığı konuşmada, Ormanlı’ya AK Parti olarak büyük önem verdiklerini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana, bildiğiniz gibi ilk defa halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ile yönetilme şansı yakaladık. Ülkemizin geleceği ve aydınlık yarınlar için 10 Ağustos'ta tüm Türkiye'de olacağı gibi ve 30 Mart seçimlerinde Kdz. Ereğli ilçesinde olduğu gibi sandıklar yine patlayacak ve ilk turda sandıktan Genel Başkanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan rakiplerine büyük bir fark atarak çıkacaktır. İnşallah Pazar günü Umudumuz o ki, Türkiye için hayırlı bir sonuç tecelli edecek ve başbakanımız, cumhurbaşkanı seçilecektir” dedi

 

Çakır sözlerini şöyle tamamladı:

“Tüm hemşerilerimizden Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini bekliyoruz. Kendisini Ereğli olarak yalnız bırakmadan Türkiye ortalamasının üzerinde bir oyla Cumhurun Başkanı seçeceğiz. Başbakanımız, cumhurbaşkanı olması durumunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada herkesi kucaklamaya devam edecektir.  Ülkemizin aydınlık geleceği için büyük önem taşıyan cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşlarımızdan sandığa gitmelerini özellikle istiyor, görevlerini ifa etmeleri gerektiğine inanıyorum.  12 yıldır ülkeyi en iyi şekilde yöneten bu iktidarın liderinin Cumhurbaşkanı olmaz vakti, zamanı gelmiştir”

 

Çakır’ın Ormanlı’ya gerçekleştirdiği ziyarette beraberinde, Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Pınarcık, Parti yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları yöneticileri de hazır bulundu.

 

(Haber Merkezi)