AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı, durak ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, başlatılan ziyaretler kapsamında Soğuksu Taksi Durağı esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi. Taksi duraklarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Değerli arkadaşlar, teşkilat olarak taksici esnaflarıyla kahvaltılarımıza devam ediyoruz. Buradaki amacımız geçmişte diğer duraktaki arkadaşlara da söyledim biz buraya siyaset yapmaya gelmiyoruz. Biraz öncede söyledim sizlere biz buraya sohbet etmeye geliyoruz. Duraklarla ilgili ve sizlerin istek ve talepleri doğrultusunda sıkıntı ve problemleri dinleyip bu taleplere çözüm noktasında iktidar partisi olarak neler yapabiliriz bunları sohbet ortamında icra etmek için bu programları gerçekleştiriyoruz. Tabi bu programlar Zonguldak Merkez İlçe doğrultusunda yapılıyor. Birçok durağımıza da gittik. Önümüzde yine taksi durakları var. Bunları tamamladıktan sonra kamyon ve kamyonet durakları var. Daha öncede dolmuşçu esnaflarına gittik. Onlarla sohbet ederek, taleplerini aldık. Bu doğrultu da bu programlarımız bittikten sonra sizler adına, Zonguldak adına neler yapılabilir. Sizlerin bu ekonomik sıkıntı, duraklarla ilgili sıkıntılarınızı çözme noktasında neler yapılabilir bunları arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yaparak bir dosya hazırlayacağız. Bununla birlikte bu çalışmalara başlayacağız.
Burada tabi ki geçmiş dönemde sizlerde şahitsiniz bizler de seçim dönemlerinde geldiğimiz zaman vatandaşlarımız bizlere seçim döneminden seçim dönemine geliyorsunuz sadece oy istemeye geliyorsunuz diye ifade ediyorlardı. Biz parti olarak, teşkilat olarak bunların hepsinin düşüncelerini kırdık. Biz şu anda mahallelerde programlar yapıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızla programlar yapıyoruz. Şu anda yarın bir seçim yok. Bu seçim programı değil teşkilat programı ve rutin olarak devam edecek. Sizleri dinledikten sonra biz sivil toplum örgütlerine de gideceğiz. Zonguldak adına yapılacak projeler varsa onların düşüncelerini de alacağız. Bizde İl başkanımız olsun, milletvekillerimiz olsun onlarla yaptığımız toplantılarda bu konuları masaya yatıracağız, istişare edeceğiz. Zonguldak adına yapılması gereken proje, program, yatırım, hizmet ne ise bunların hayata geçmesi için bir öncülük yapacağız. Sizler adına köprü oluşturacağız. Tabi biz bu programları yaparken muhalefet partileri rahatsız oluyorlar.
Çünkü onlar bu kapıları aşındıramıyorlar. Bizim bu yaptığımız kahvaltıları samimiyetsiz ve gündem oluşturmak adına yapıldığını söylüyorlar. Önümüzdeki süreçte Zonguldak'ta inşallah bu yaptığımız programların neticesini alırız temennisiyle devam edeceğiz. Sıkıntı mahallelerde çok büyük çünkü vatandaşlar orada belediye de muhatap bulamadığını söylüyor. Ben bunu geçmişte de dile getirdim. Belediyeye gidiyoruz vatandaş diyor ki muhatap bulamıyoruz. İnşallah sizlerin adına ve Zonguldak adına hayırlı işler yaptığımızı düşünüyorum. Böyle bir kahvaltı da bizimle birlikte olduğunuz için ayrıca sizlere de teşekkür ediyorum diye konuştu.
Soğuksu taksi durağı başkan yardımcısı İsmail Ulubay ise Başkanımız hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizim dertlerimizi dinlediğiniz için tekrar arkadaşlarım namına sizlere çok teşekkür ederiz. Dertlerimiz malum korsan taksiler, servisler ve park sorunu, trafik sorunu bizim başta sorunlarımız. Başka söyleyecek çok şeyler var fakat dert çare bulmak zor. Her defasında toplantı yapılıyor. Fakat bizim dertlerimiz yine aynı, yine söylüyoruz. Fakat hiçbir çare bulunmuyor dedi.