12 Haziran genel Seçimin ardından teşekkür turlarına başlayan AKP Alaplı İlçe Teşkilatı, Çatak, Çambazlı, Hallı, Ahatlı ve Ortacı köylerini ziyaret ederek vatandaşlara lokum dağıttı.

Teşekkür turlarına en yüksek oyu aldığı Çatak Köyünden başlayan AKP İlçe teşkilatı burada kalabalık bir gurup tarafından karşılandı. Köy meydanında halka seslenen AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, “Alaplı’da en yüksek oyu veren Çatak köyüne teşekkür ediyorum” diyerek şunları söyledi;
“Türkiye ve dünya siyaset tarihinde sayılı bir şekilde 3 kez üst, üste oylarını arttırmak suretiyle partimizi AKP’yi iktidara getirdiniz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizler vermiş olduğunuz kıymetli oylarla sadece Ak Partiyi Türkiye’de iktidara getirmekle kalmadınız aynı zamanda Alaplı ilçesinde Ak Parti teşkilatını Zonguldak ilçeleri arasından birinci yaptınız bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu gün sadece Alaplı köylerinde değil tüm İslam aleminde, dünyada bayram var düğün var. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Sizlerin vermiş olduğunuz destek ve teveccüh bizlerin sorumluluğunu bir kat daha arttırmıştır. Bundan böyle eskisinden daha fazla olmak üzere yılmazdan azimle, aşkla, şevkle daha büyük bir gayretle sizlere laik olmak için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Vermiş olduğunuz oylarla 3 tane kardeşimizi Meclise gönderdiniz. İçimizde bir burukluk var. 4 sıra adayı kardeşimiz Hüseyin Yılmazı meclise gönderemedik. Ama biz dur durak bilmeden azimle, güvenle seçim bittiği gün seçim başlar hesabıyla bu günden itibaren kolları sıvayarak yüzde 60 oranında olan oy oranımızı yüzde 70 çıkarmak için hep beraber çalışacağız.”