Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatı Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı ziyaret etti.
Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu beraberinde Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri,  İl genel ve Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret konuşan Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Malğaç'a yeni görevinde başarılar dileyerek, İlçede devam eden yatırımlar ile ilgi dosya sundu. İlçenin öncelikli olarak iki sorunu olduğunu kaydeden Çaturoğlu, Düzce-Kdz Ereğli duble yol çalışmasının ardından kapanan İlçe girişini tekrar açılması ve Fatih Mahallesinde yapılacak olan Fatih Köprüsü bu konularla ilgi çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonraki süreç'te sizlerin katkılarıyla bu sorunları çözeceklerini vurguladı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Malğaç, Alaplı'nın öncelikli sorunlarını çözmek için hep beraber çalışacaklarını, İlçe girişini kapatılmasıyla ilgi yeteri kadar bilgi sahibi olmadığını önümüzdeki günlerde kapanan bölgede inceleme yapacağını bildirdi.
Ziyaretin ardından Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Ak Parti Alaplı İlçe teşkilatı üyeleri Hükümet Konağı önünde hatıra fotoğraflı çektirdi.