Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partisine mensup Belediye Meclisi üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte CHP’li Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlayıp, görevinde başarılar dilediler.

 

Bu ziyaretle ilgili olarak belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklama şöyle:
Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz, Alaplı yararına yapılacak her çalışmada Belediye Başkanı Nuri Tekin ve ekibinin yanında olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini, ancak yanlış bulduklarını da eleştireceklerini belirterek, “Gönlümüz, Alaplı yararına yapılacak her çalışmada istişarede bulunarak ortak çözümler üretmeyi arzuluyor. Biz, ilçemiz ve toplum yararına yapılacak olan her çalışmanızda, talep etmeniz halinde size elimizden gelen desteği vereceğiz. “ dedi.

 


Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, “ 30 Mart’ta halkımız kendisine hizmet etme takdirini bizden yana kullandı. Bir kez daha ilçemiz halkına desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz, 60 ay halkımıza hizmet etmeye talip olduk. Ve bunun için hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yaptık; çöp konteynırlarının çevresini, caddeleri, sokakları yıkadık. Saat: 23.00’de kapanan Belediye binasını 24 saat çalışır hale getirdik. Dolgu alanında hemen bir zemin düzenleme ve yürüyüş yolu çalışması başlattık. Park, bahçeler ve refüjleri çiçeklendirme çalışmasına başladık. Apartman içleri de dahil tüm kanalizasyon açma hizmetlerini ücretsiz hale getirdik. Belediyemizde disiplinli çalışma sistemini sağladık. Belediye hizmet makamıdır, bu koltuğa oturduysak hizmeti vatandaşın ayağına getireceğiz. “ dedi.

 


Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Geleneksel Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl geniş kapsamlı bir organizasyonla yapılacağını da belirterek, “Bunun yanında, yine ilçemize yakışır bir festival yapacağız.  “ dedi.
Bu arada, DSP Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Önelge ve Yönetim Kurulu üyeleriyle, Kdz. Ereğli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tarkan Adik ve Yönetim Kurulu üyeleri de Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.