Kdz.Ereğli’ye 2. sırayı vermeyen partilere tavır konulmasını isteyen ve bu yönde söylemde bulunanlara da çağrı yapan Erol Şahin, “Kendilerini mi Ereğli’yi mi düşünüyorlar bakacağız” dedi.

AKP Kdz.Ereğli Eski İlçe Başkanı Erol Şahin, AKP’nin milletvekili sıralamasının tüm bölgeyi kapsadığını ve Kdz.Ereğli’yi dışlamadığını belirterek, 2. sıra Kdz.Ereğli söylemi ile hareket edenlerin nasıl bir tavır izleyeceklerini merakla beklediklerini söyledi. Şahin gazeteniz Önder’e yaptığı açıklamasında, “Bizim listemizde Zonguldak merkez, Ereğli, Devrek ardından da Alaplı var tüm bölgeyi kuşatan bir liste, arkadaşlarımızın hepsi pırıl pırıl kıymetli arkadaşlarımız başarılar diliyoruz.
Çalışmadan bile dördü garantilemiş durumdadır. Kdz.Ereğli’ye partimiz hak ettiği dereği vermiştir. Bugüne kadar Kdz.Ereğli’ye 2. sıra verilmelidir diyenler söylemlerini gözden geçirmeli ve gereğini yapmalılar. Ereğli’de 2. sırayı vermeyen partilere herkesin tavır koyması gerekir. Bu tavrı da bekliyoruz bakalım ne kadar insanlar samimiymiş bunu görmek istiyoruz. Kendilerini mi Ereğli’yi mi düşünüyorlar bakacağız. Ereğli’nin 2. sıra hakkıdır deyip 2. sıra dışındaki sıraları kabul etmeyeceklerini beyan eden aday adaylarının ne yapacaklarını da merak ediyorum” dedi.