Zonguldak'ta bir süre önce fesih edilen AKP Kozlu Belde Teşkilatı'nın yenin yönetimi oluşturuldu. Yeni yönetim ve görevleri, basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.
AKP Kozlu Belde Teşkilatı yeni binasında düzenlenen basın toplantısına, AKP Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, yeni Belde Başkanı Şevket Akman ile ilçe ve belde yöneticileri katıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan yeni Kozlu Beldesi Başkanı Şevket Akman, "Kozlu'da münfesih olan AKP belde yönetimini yeniden oluşturmak amacıyla bundan yaklaşık bir ay evvel Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı tarafından görevlendirildim. Ve yeni yönetimi oluşturma çalışmalarına başladım. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulu üyeleri ve bana düşen görev daha gayretli, daha çok çalışarak partimizi beldemizde tekrar eksi özlenen günlerine kavuşturmak olacaktır. Bu bir bayrak taşıma görevidir. Partimizin bayrağını biz teslim almış bulunuyoruz. Bizden evvel görev alan ve partimize emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki süreçte partimize emek ve gönül veren herkesi birlikte çalışmaya ve beldemizin sorunlarına beraber çözüm arayıp, bulmaya davet ediyoruz. Partimizin kapısı tüm herkese sonuna kadar açıktır ve açık alacaktır" dedi.
Celal Aytekin Kazancı'da eski yönetimin fasihi, yeni yönetimin oluşturulması süreçleri hakkında bilgi verirken, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu. Şevket Akman başkanlığındaki yeni yönetim ve görev dağılımı ise şöyle oluştu:
"Siyasi İşler Başkanı Zafer Demir, Teşkilat Başkanı Metin Furunci, Seçim İşleri Başkanı Şaban Yanık, Tanıtım ve Medya Başkanı Dağhan Kaymak, Halkla İlişkiler Başkanı Alptekin Şahin, Yerel Yönetimler Başkanı Ramazan Duyar, Sosyal İşler Başkanı Mehtap Emral, Dış İlişkiler Başkanı Sezgin Ayık, Ekonomik İşler Başkanı Yakup Dağkıran, Mali İşler Başkanı Şenol Demirel, Ar-Ge Başkanı Murat Filiz, Sekreter Erdoğmuş Bodur, Kadın Kolları Başkanı Sakine Yanık, Gençlik Kolları Başkanı Metin Uzun."