AKP Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı Yönetimi, Ankara'ya çıkarma yaptı. Başbakan Erdoğan ile de görüşen heyet, AK Parti Zonguldak Milletvekillerini de ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve teşkilat yönetimi, Ankara ziyareti kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Zonguldak Milletvekillerini ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ın katıldığı grup toplantısına milletvekilleri ile birlikte katıldı. Heyet, grup toplantısı bitiminde Almanya yolculuğu öncesinde Başbakan Erdoğan ile araya gelerek sohbet etti.
Başbakan Erdoğan'ın Zonguldak'a selamını getirdiklerini ifade eden AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ankara ziyaretleri sonucunda verdiği demecinde şöyle dedi:
2011 genel seçiminden sonra AK Parti Zonguldak Milletvekillerimizi Köksal Toptan, Ercan Candan, Özcan Ulupınar'ı makamında ziyaret ederek Zonguldak hakkında yapılacak olan projeler için istişarelerde b1ulunduk.
Ziyaretlerimizde Zonguldak'ın projelerini konuştuk. Hastane yeri ile ilgili düşüncelerimize yer verdik. Tünellerle ilgili Üzülmez 1-2, Sapça 1 Tüneli, Mithatpaşa- Filyos arasındaki tüneller ve yol ağı hakkındaki projeleri konuştuk.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ihale süreci tamamlandı. Onunla ilgili yapım aşamasına geçileceğini, bununla ilgili bu yılın sonunda veya önümüzdeki yılın başında temel atma töreniyle inşaata başlanacağını konuştuk. Filyos Limanı Projesi'nin AB Çevre Fonu'ndan onay takibinin yapıldığını bu projenin onaylanmasıyla Filyos Limanı'nı uluslar arası firmaların liman yapımı inşaatına gireceğinin onayı alınmış olacak. Bu konu hakkında fikir alışverişinde bulunduk.
Bayram programıyla ilgili milletvekillerimiz bölgemize gelip bayram törenlerine katılacak. Ankara ziyaretimiz dolu dolu geçti."