AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve beraberindekiler, Büyük Birlik Partisi'ni ziyaret etti.

AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ve partilileri ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Polat Türkmen, "Yaptığımız kanunu anayasa mahkemesine getirip orada iptal ettiriyorlar.
Peki biz nereden kanun çıkartıp iş aş sağlayacağız. Onlar çete düzeni istiyorlar.
Çıkardığımız bütün kanunları iptal ettirirseniz, insan hakları mahkemesinde sicilimizi bozarsanız, bize bir sürü tazminat verdirtirseniz nasıl olacak bu iş. Bunların herkes tarafından bilinmesi gerekiyor.
Eksiği belki vardır yoktur demiyoruz. Bence komple yeni bir anayasa yapılması gerekiyor. Fakat buda onun için bir vesiledir. Hep birlikte inşallah sağduyuyla evet deneceğine inanıyorum" dedi.
Referandum'a 'Evet' diyeceklerini ifade eden BBP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi:
"Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu zamanında da bizim çalışmalarımız anayasanın değişmesi yönündeydi. Çünkü Türkiye bu saatten sonra darbecilerin cuntacıların yaptığı anayasayla yetinmemelidir. Buna bir adım atılmalı. Artık yeter diyoruz. Önümüzdeki süreçte de bunun gereğinin yapılacağına inanıyoruz. Biz parti olarak bu sebeplerden dolayı evet diyoruz.
Bu işin iktidarı veya muhalefeti olmaz. Çünkü halkın menfaati ön planda olmalıdır.
Üzerimize düşüne yapıyor ve dev-let için mücadelemizi ediyoruz. Ek-sikte olsa, yarımda olsa bu bir baş-langıçtır bunun için evet diyoruz."