AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin'i ziyaret etti. Başkan Karaduman, yönetimiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Zonguldak adına yapılacak her çalışmada destek olacaklarını ve sorunlarının Bakanlıklara taşınması noktasında kendilerini bir basamak olarak kullanabileceklerini söyledi. 
Kent Konseyi'nin kent adına önemli görevler üstlendiğini ifade eden Başkan Metin Karaduman, Şehrimizin vizyonu, misyonu, gelişmesi ve kalkınması açısından önemli bir görev üstlendi. Bizde siyasi iktidar olarak, sivil toplum kuruluşlarımızın önerilerine önem veren bir partiyiz. Bu görüşlerde de eğer şehrimiz kalkınacaksa, gelişecekse, hep birlikte bunları paylaşmamız gerektiğini düşünüyoruz. Sizde temennilerinizi zaman zaman kamuoyuna aktarıyorsunuz. Önümüzdeki süreçte Zonguldak'ta yapılacak olan çalışmalarınızda fikirlerinizi önemseyerek yapmamız gereken konuları üstlenerek takipçisi olacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde hem Zonguldak'ımıza hem bölgemize karşılıklı bir şekilde iyi hizmetler yaparız. Sizlerin ve vatandaşların düşüncelerini alarak bizde Bakanlıklara, milletvekillerimizde, teşkilatımızla yapılacak projeleri aktararak şehrimize güzellikler kazandıracağımıza inanıyorum dedi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin ise, Hepimizin amacı Zonguldak'a daha iyi hizmet getirebilmek için katkı sağlayabilmek bu amaçla herkesin fikrinin alınması, bütün katılımcı bir yapıyla katılınması büyük önem taşıyor. Bizim felsefemizin içerisinde de bu gerçekler bulunuyor. O yüzden bu ziyaretinizi önemsiyorum. Ben geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Başkanı'nın Zonguldak'ı ziyaretinde bulundum ve bu toplantıların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür toplantıların devam etmesinin anlamlı olacağını düşünüyorum. Zonguldak'ın sorunlarının Ankara'ya taşınmasında yardımcı olabilecek ziyaretlerin yapılması çok önemlidir. Biz Zonguldak'ın sorunlarını çözüm önerilerini içeren bir dosyayı kendilerine takdim ettik. Bu konuların tekrar hatırlatılması anlamında da sizleri yeniden ziyaret edeceğiz.
Birlikte en iyi en güzeli sunabilmek hepimizin amacıdır diye konuştu.