Elvanpazarcık beldesi sınırları içerisinde kalan bölgede hatıra ormanı oluşturan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, fidan dikimi gerçekleştirdi. Programa, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal ve AK Parti Merkez İlçe Yönetimi katıldı.
Fidan dikimi öncesinde açıklama yapan Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Merkez İlçe Başkanlığı tarafından hatıra ormanı olarak bu kısım seçildi. Elvanpazarcık sınırları içinde oluşturulan bu hatıra ormanı için teşkilata teşekkür ediyorum. Merkez ilçe başkanımız sık sık çevre ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. Orman Haftası nedeniyle bu hatıra ormanının oluşturulmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Orman Haftası dolayısıyla hatıra ormanı yapma düşüncemiz vardı. Teşkilattaki arkadaşlarımızla bunu gerçekleştirdik. Ormanlarımızı yaşatmamız gerekiyor. Ormanlarımızı yaşatalım ki heyelanları ve erozyonları önleyelim. Bir fidanın milli serveti olduğu bilinciyle, gelecek nesillere milli servet bırakmak istedik. Bu günkü program da 120 adet fidan diktik dedi. Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal ise Bizim de katkımızın olması iyi bir şey. Buradaki dikilen fidanların hepsinin tutmasını temenni ediyorum. Fidanı dikmek yetmez bakımını yapmak gerekir. Ayrıca, 11 Nisan 2012 tarihinde de Ağaç dikme bayramımız Çaycuma ilçesinde olacak. Orada büyük bir alanda ağaç dikeceğiz dedi.