Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, “Bölgeme hizmet etmek için yanıyorum” dedi.

 

Hakkında, MHP veya AK Parti’den milletvekilliğine aday adayı olacağı yönünde yapılan haberler üzerine yazılı açıklama yapan İrfan Yazıcıoğlu, halktan yoğun talep ve baskı olduğunu söyledi. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

 

12 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti’den aday adayı olacağını belirten Yazıcıoğlu, aday gösterildiği takdirde başta Ereğli ve Alaplı ilçe merkezleri olmak üzere ilçelere bağlı belde ve köylerin kendisine gereken desteği vereceklerine inandığını söyledi.

Kdz.Ereğli ve Alaplı ilçelerinde gerçekleştirilen her türlü sosyal faaliyetleri imkânları ölçüsünde desteklemeye çalıştıklarını ifade eden Yazıcıoğlu; “Allah, milletvekilliğini hayırlı olacaksa bana nasip etsin. Bizler grup şirketlerimizle birlikte herhangi bir makam ve mevkii gözetmeksizin Ereğli ve Alaplı ilçelerimizin menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bölge halkını milletvekili olarak temsil etmenin, bana ve Yazıcıoğlu ailesine ayrı bir sorumluluk yükleyeceğinin farkındayım. Her zaman sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden biri olarak, konumumda bir değişiklik olmasa da bölgemize hizmetlerimiz sürecektir” dedi.