AKP Ereğli İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar Derneği Başkanının da katılımı ile Kızılcapınar köyünde yapılan çalışmaları inceledi.

AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin beraberinde AKP 'li Ereğli İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol'un da yeraldığı ziyarette Kızılcapınar'da gerçekleştirilen kilit parke çalışmalarını inceledi. AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Her köyümüze parke ve çimento veriyoruz işçiliğini ise köylümüz yapıyor. Muhtarlarımız çok çalışkanlar, üzerlerine düşenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Köyleri yaşanabilir hale getirmeye çalışıyorlar. Her sene 5-6 köyde parke çalışması yapılıyor bu sene de 6 köy var. Bunlardan Elmacı, Ortacı, Doğancılar, Ketenciler, Kızılcapınar ve Yunuslu köyü idi. Yunuslu Köyüne su borusu olarak yardım yapıldı" dedi.

ŞANTİYE NÖBETTE
AKP Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Nail Eski'de, KÖYDES'ten gelen yardım çerçevesinde 5 köye parke yardımı diğer köye de su borularının değiştirilmesi için yardımda bulunduğunu belirterek başladığı konuşma sında, "4 Bin 20 m2 parke, 700 ton kum, 600'ün üzerinde de çimentosunu verdik, işçiliğini köylümüz yapıyor. Bizde çalışmaları izliyoruz, görüyoruz. Kadınlarımız bile çalışıyor. Merkezde ne varsa köylerimize de aynılarını getirmeye çalışıyoruz. İl Genel Meclisinden veya Köylere Hizmet Götürme Birliğinden ne eksiklikleri varsa imkanlarımız ölçüsünde vermeye devam ediyoruz. 2009 planının yüzde 95'ini başardık. Kış ile ilgili hiçbir problem yok, mazotumuz var, şantiyemizde 24 saat ekiplerimiz var. Bizim çalışmalarımız vatandaşın mutluluğu içindir, vatandaş sevinçli olunca bizde mutlu oluyoruz" dedi.

BAŞOL'DAN TEŞEKKÜR
Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol'da konuşmasına, AKP Ereğli İlçe Başkanı ve yönetcilerine teşekkür ederek başlarken, 2007'de Zonguldak'ı temsilen İller Bankası Genel Kuruluna beni gönder-diler. Bu parke konusunu biz ilk orada harekete geçirdik. Hükümetimize de il genel meclisine de teşekkür ediyorum. Enazın-dan her yıl 5-6 köyümüze parke verilecek denildi veriliyor, biz bunun kararını o Genel Kurulda imza altına aldık" dedi.