Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Ocaktan'ın konuşmacı olarak katılacağı ?Türkiye Buluşmaları ? Konferansı MKYK üyesi Emine Çift, Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ile Polat Türkmen? in katılımlarıyla gerçekleştirileceği belirtildi.
Konferansın 20 Şubat Cumartesi günü Saat 13.30 ?da Zonguldak?ta Genel Maden İşçileri Sendikası Şemsi Denizer Salonu?nda yapılacağını söyleyen Zonguldak Ak Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Öztürk, ?Konferansın amacı; Ülkemizde halkın refah ve mutluluğu için Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi?ni oluşturanların geceli gündüzlü çok yoğun çalışmalarını, Yapılan ve yapacağımız hizmetlerimizin halka ve toplumun her kesimine doğru bir biçimde yansıtılması, Demokratik açılım ve Milli Birlik Projesinin içeriğinin halkımıza doğru biçimde aktarılmasıdır? dedi.
Öztürk, basına açık olarak gerçekleşecek "Türkiye Buluşmaları" Konferansına teşkilatların yanı sıra Meslek Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve halkın da davetli olduğunu vurguladı.