AKP Kozlu Belde teşkilatı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından mavi kapak kampanyası başlatıldı. Başlatılan kampanyaya, Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi'de destek veriyor. AK Parti Kozlu Kadın Kolları Başkanı Zehra Şahin yaptığı açıklamada "Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı olarak Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Belediyemizin katkılarıyla bir kampanya başlattık. Engelli vatandaşlarımıza destek olabilmek için kapak kampanyası düzenledik. Bu anlamda teşkilat kademelerindeki tüm arkadaşlardan ve değerli Kozlu halkından kampanyamıza katkı ve destek bekliyoruz. Amacımız en azından bir engelli vatandaşımıza bu kampanya sayesinde bir tekerlekli sandalye alarak destekte bulunmaktır. Şimdiden tüm Kozlu halkına verecekleri destek nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.
AK Parti Kozlu Belde Gençlik Kolları Başkanı Sinan Aydın ise, kampanya ile 300 kilo kapak toplandığını ifade etti. Kampanyanın sürdüğünü belirten Aydın, " AK Parti Kozlu Belde Gençlik Kolları olarak Kadın Kollarımız ile birlikte hareket ederek mavi kapak kampanyası ile 300 kilo kapak topladık. Kampanyamız halen devam etmektedir. Bu bağlamda bizlere destek veren Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş'a ve Kozlu Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları'na teşekkür ediyoruz dedi.
Kampanyaya belediye olarak destek verdiklerini belirten Alagözoğulları ise, Bir kapak bir umut diyoruz. Herkese kampanyaya katılmaya davet ediyoruz diye konuştu.
Ayrıca kampanyaya destek verenlerin partililerle irtibata geçmesinin yeterli olabileceği belirtildi.