AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Alaplı Saadet Partisi İlçe teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

 

Erdoğan ziyarette yaptığı açıklamada, Büyük insan büyük devlet adamı milleti adına büyük bir değer olan sayın hocamız Prof Dr Necmettin Erbakan’ın hakka yürümezi olduğu bir günde baş sağlı dilemeye geldik. Huzur içinde hakka yürüdüğüne inanıyorum. Dünya bir çınarını kaybettiğini düşünüyorum. Allah Cenneti müşerref kılsın kendisine rahmet dilerken ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Alaplı SP İlçe Başkanı Yaşar Arıkan ise, Hocamız bir lider pozisyonunda maddi manevi ülkemize ve dünyamıza bir ışık tutmuştur. Milli görüş bir okul bir üniversitedir. Bu okul içerisinde hocamız şu anda ebedi istirati yoluna çıkmıştır.  Fakat üniversite devam edecektir. Bizlerde bu okul içinde öğrenci olmaya devam edeceğiz”  dedi.

Taziye ziyaretine, “Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Adem Öztürk, Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İl genel ve Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.