Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Gençlik Kolları, önceki akşam Zonguldak Deniz Kulübü'nde türkü gecesi düzenledi.
Türkü gecesine; AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, AKP Gençlik Kolları Zonguldak İl Başkanı Murat Kulaç, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve gençler katıldı. Geceye, İl yönetiminden kimsenin katılmaması dikkat çekti.
Gecede ilk konuşmayı yapan AKP Gençlik Kolları Başkanı Kulaç, şunları söyledi:

"BİRLİK BERABERLİK ADINA…"
"Bugün birlik ve beraberlik adına düzenlediğimiz gece de bulunmaktan çok mutluyum. Başkanımız bizi kırmadı ve geldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz bu işin koltuğuna değil, hizmetine sevdalı insanlarız… Biz bu işin koltuğuna talip olmadık. 'Ak Gençlik' olarak Zonguldak'ta büyük ses getirdik ve susmayacağız."
AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Şahin de şöyle konuştu:

"HIZ KESMEDEN 2011 SEÇİMLERİNE…"
"Zonguldak'ta çok güzel bir gün geçirdim. Samimi misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Zor bir dönem geçirdik. Bu seçimlerden başarılı çıktık. 2011 seçimlerine de hız kesmeden devam edeceğiz.  İleride çok ağır görevlere geleceğiz. Genel Başkanımız gençlere çok değer veriyor. Biz de gençlerimize sahip çıkacağız."
AKP Zonguldak Milletvekili Türkmen, şu noktalara değindi:

"GENÇLERE GÜVENİYORUZ"
"Gençlere karşı bizim görevimiz; slogan attırmak, bağırtmak değil. Bizim görevimiz, onlara sahip çıkmak. Biz AK Parti olarak kadını, erkeği, özürlüsü, yani top yekun bu işe baş koyduk. 70 milyon insanı kucaklayan tek parti biziz. Toplumumuzda herkese yer veriyoruz.
Bu partiyi millet kurdu. Biz sadece tabelasını astık. Karar da, söz de milletin. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Dün, dünde kaldı. Yarını bilmiyoruz. O zaman bugünü iyi değerlendirmek lazım. Biz gençlere güveniyoruz ve 2011 seçimlerine de azimle, gayretle ve heyecanla hazırlanıyoruz."