Alaplı'da AKP İlçe Teşkilatı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve ilçedeki kurumları ziyaret etti.
AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Yalçın, Yılmaz Can, Yüksek Koçak, Birol Şahin, İsmail Soyyiğit, Ayhan Akman, Mehmet Yaman, Alaplı Kaymakamı Aydın  Memük,  Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Levent İşcan  ve Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Gündoğdu'yu ziyaret ederek  İlçedeki  Yatırımlar, kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları ve  siyasilerden beklentileri  konusunda fikir alışverişinde bulundu.
AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, İlk olarak Alaplı Kaymakamı Aydın Memük'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, "Zaman zaman partimize vatandaşlarımız gelerek çeşitli sorunlarını iletiyorlar. Bizlerde mahallinde çözülebilecekleri çözmeye, bizi aşanları da Ankara'ya iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Onun için bazı konularda bilgi sahibi olmamız gerektiğine inanıyoruz ve onun için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.
Kaymakam Aydın Memük de konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alaplı'da Kent Konseyin oluşması ile birlikte sorunların daha da netleştiğini kaydetti.
İlçenin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Memük siyasilerden de aynı anlayışı beklediklerini sözlerine ekledi. AK Parti heyeti Memük'ün ziyaretinin ardından Jandarma Komutanı Üsteğmen Leven İşcan ile Hastane Başhekimi  Op. Dr. Fuat Gündoğdu'yu  ziyaret ederek görüş-alışverişinde bulundu.
Özellikle Hastane ziyaretinde eksik olan uz-man kadrosunun tamamlanması ve Aile Hekimliği uygulaması üzerinde sorunlar ele alındı.