AK Parti Zonguldak il Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş ve yönetimi, maden ocağına indi.
AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş önderliğinde Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hasan Terzi, Teşkilat Başkanı Muhammet Şaffak, Tanıtım ve Medya Başkanı Utku Çağatay Dinler, Dış İlişkiler Başkanı Erkan Murat Kurt, AR-GE Başkanı Mustafa Çağlayan ve Siyasi Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Remzi Yavuz Çebi ile birlikte öncelikle; Karadon Müessese Müdürü İsmail Güner'e ziyarette bulunuldu. Ardından Kilimli İşletme Müdürü Yılmaz Ünlü eşliğinde - 360 metre kotundaki maden ocağına kömür üretim alanına kadar girilerek, kömür üretim aşamaları anlatıldı. Kömür üretim alanına ulaşmak için TTK müessesesindeki işçiler ile birlikte kafesle 10 dakikalık bir yolculukla - 360 kotuna inen AK Partili gençler, 25 dakika yürüyerek kömür üretim alanına ulaştı. Yapılan ziyaretle ilgili olarak İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş açıklamalarda bulunarak, Bende bir madenci çocuğu olarak, madencilerin ne kadar zor şartlarda çalıştığını yerinde gördük. Madencilerin emeğinin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.
Ancak buna istinaden kullanılan teknoloji olarak gelişmemiz ve işletmelerimize değer vermemiz gerekmektedir. Şunu içtenlikle ifade etmek isterim ki TTK ile ilgili menfi ve müsbet bir yorum yapılacak ise mutlaka TTK'nın, bir maden ocağına, bir işletmesine girilmesini tavsiye ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle maden ocağına inmemizde bizlere destek olan TTK Genel Müdürümüze, Karadon Müessese Müdürümüze ve ziyaretimizde bize eşlik eden ve bize tüm üniteleri gezdiren Kilimli İşletme Müdürlerimize teşekkür ediyorum dedi.