AKP Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi'nin Kocaeli-Ercuva Yaylası'nda düzenlediği Kitap Okuma Kampı'na katıldıklarını söyledi. 2-5 Ağustos tarihleri arasındaki kampa katıldıklarını belirten Kulaç, "Zonguldak İl Gençlik Kolları olarak, Gençlik Kolları Genel Merkezimizin Kocaeli-Ercuva Yaylası'nda düzenlediği Kitap Okuma Kampı'na katıldık. Teşkilatımızla beraber Ankara-Pursaklar, Ankara-Gölbaşı, Kütahya, İzmit ve Sakarya Gençlik Kolları da bu kampa katıldı.
Oldukça verimli geçen 4 günlük bu kampta gençlerimiz, demokrasiyle ilgili kitaplar okuyarak düşünce paylaşımlarında bulundular. Ayrıca katılan bu iller arasında futbol turnuvası düzenlendi. Eleme usulü olarak düzenlenen bu turnuvada Zonguldak İl Gençlik Kollarımız, finalde Ankara İl Gençlik Kolları ile karşılaştı. Normal ve uzatma dakikaları 1-1 biten bu maçta Zonguldak İl Gençlik Kollarımız penaltılar sonucu Ankara İl Gençlik Kolları'nı 5-4'lük skorla yenerek şampiyon oldu.
Son gece bütün gençler toplanarak, gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek kamptaki arkadaşlarla vedalaştılar. Seneye düzenlenecek olan sahil kampı için Zonguldak Gençlik Kollarımız bu organizasyonun Zonguldak'ta düzenlenmesi için aday il olacaktır" dedi.