AKP Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, yaz döneminde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AKP Genel Merkezi’nin birçok çalışma programını kendilerine gönderdiğini söyleyen Dereli, verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiklerini belirtti.

Gönderilen programlar içerisinde köyleri gezdiklerini ve bu gezi sonrasında bir form doldurduklarını belirten Dereli, bu formları Genel Merkeze göndereceklerini söyledi.

Dereli sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“KÖYLERİMİZ SORUNLARINI BELİRLEDİK”

“Yaz çalışması olarak Genel Merkezimiz bize vekillerimizle beraber biz yaz çalışması programı gönderdi. Köy gezileri ve mahalle gezileri olarak bir çalışma yapılmasını istediler. Bizde vekillerimizle beraber gidilen köylerimizde, köylerin ihtiyaçları, sorunları gibi ve KÖYDES’ten o köye ne çalışma, proje uygulandığını araştırdık. Bunların formlarını da çalışmalara göre köy muhtarlarımızla görüşerek doldurduk. Bu yaz dönemi bittikten sonra doldurduğumuz formları Genel Merkeze göndereceğiz. Genel Merkez’de bu formları değerlendirmeye alacak.”

 

“RAMAZAN KUMANYASI DAĞITIYORUZ”

Ramazan kumanyası dağıtımını da sürdürdüklerini belirten Dereli, “Mahallelerde her yıl geleneksel hale getirdiğimiz yardım kampanyamız var. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın daha önce listelerini almıştık. O listeler doğrultusunda da vatandaşlarımızın gıda yardımlarını yapıyoruz. Dilek ve temennilerini soruyoruz. İhtiyaçları, bizden ne beklediğini, parti olarak bizlerin onlara ne gibi konularda yardımcı olabileceğini soruyoruz. Vatandaştan bizlere söylediği istekler doğrultusunda da Genel Merkezimize bir rapor olarak göndereceğiz. Genel Merkez de bu rapor doğrultusunda umuyoruz bir çalışma yapacak” diye konuştu.

 

“ÜNİVERSİTELİ KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ” 

Üniversitede okuyanlara da yardım edeceklerini söyleyen Başkan Dereli, “Üniversite öğrencilerine yönelik bir çalışmamız var. İlimizden üniversiteyi kazanmış hangi ilde olursa olsun, öğrencilerimizin bilgilerini alıyoruz. Bu öğrencilerle iletişim kurabilmek için telefonlarını alıyoruz. Bir formatımız var, bu formatı doldurup yine Genel Merkeze gönderiyoruz. Kız öğrencilerimizin yanında ve yardımcısı olacağız” dedi.