AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri, anayasa tanıtım kitapçığını tanıttı. Kadın Kolları üyelerinin toplantısında Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin de katıldı.

Partinin İlçe Teşkilatı Kadın Kolu Başkanı Nilgün Leventgelir anayasa değişikliği paketinde yer alan maddelerle ilgili üyelere bilgi verirken, bu değişikliklerin topluma doğru ve hızlı biçimde anlatılabilmesi yönünde yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgiler sundu.

Gerçekleştirilen toplantıda kadın kolu üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlçe Başkanı Erol Şahin ise, 12 Eylül Referandumu öncesinde herkesin yapması gereken şeyler olduğuna işaret etti. Genel merkezimiz tarafından hazırlanarak gönderilen bu kitapçığın herkes tarafından okunup bilgi sahibi olmasını sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Şahin, "Sizden öncelikli istirhamım bu. Bu bir AK Parti meselesi değil; bu bir ülke meselesidir. Bu kitapçıkta da yazan tüm anayasa tadilatları, ülke insanının daha kaliteli yaşaması içindir. İnşallah bu anayasa değişikliğinin kabul edilmesiyle kadınlarımızın ve çocuklarımızın istismar edilmesine neden olan durumların da önüne geçilmiş olacaktır. Bunda da sizin katkınız olacak. Şimdiden yapacağınız çalışmalar için başarılar diliyor, teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren muhtemelen yoğun çalışmalara başlayacağız." dedi.