Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak İl Başkanlığı "Birlik ve Dayanışma Yemeği" düzenledi.
Önceki akşam Alaborina Restoran'da düzenlenen yemeğe; AKP Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

KAZANCI, "SÖYLEM BİTTİ, İŞ ZAMANI"
Birlik ve Dayanışma Yemeği'nde ilçe başkanları adına bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, "Kongremizi bitirdik. Teşkilatlarda söylemler bitti ve şimdi iş zamanı. Her zaman olduğu gibi, bundan sonra da AK Parti'nin söylemleri içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik, beraberlik içerisinde Zonguldak için hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

UÇAR; "ARAMIZDA BÖLÜCÜLERE YER YOK"
AKP İl Başkanı Hamdi Uçar da, yaptığı konuşmada, "Biz çok önemli süreçlerden geçtik. AK Parti ailesi olarak kongremizi yaptık. Ardından yemek düzenleyerek sizlerle dayanışma ve kaynaşmak istedik. Bundan sonra hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok gergin ve sıkıntılı bir kongre süreci yaşadık. Kongrenin ardından yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. Teşkilatımızın içinde bölücülere yer yok ve buna izin vermeyeceğiz. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bizler teşkilatlarımızla beraber önümüze bakarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize en iyi hizmetlerde bulunacağız. Bu bütünlüğümüzü sağlayarak hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da, "Kongreler ve teşkilatlar, siyasetin bir temelidir. Hep birlikte bu ülkeyi kalkındırmak zorundayız. Hamdi Başkanımız atama ile başkan olmuştu, şimdi ise seçilerek başkanlık yapacaktır. Ben kendisine başarılar diliyorum. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kongremizin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Erdoğan konuşmasının ardından Ankara'da bir yakınının düğününe katılmak üzere salondan ayrıldı.

TÜRKMEN; "BİRLİK VE
BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ"
AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise, konuşmasında şunları söyledi:
"Kongremizin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Biz ekonomimizi dünya ekonomisinde 10'uncu sıraya sokmak için çalışıyoruz. İl kongremizi yaptık ve artık önümüze bakacağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her şeyimiz birlik ve beraberlik içerisinde olacaktır. Çalışmalarımıza, hizmetlerimize her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.