AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen çarşı meydanına kurulan Kızılay çadırında kan bağışında bulundular. Çarşı meydanında kurulan Kızılay çadırında AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibi Kızılay çadırına gelerek kan bağışında bulundular. Vatandaşlarda kan bağışına yoğun ilgi gösterdiler. AK Parti ilçe başkanı Bünyamin Bostancı sağlığı sıhhatli olan vatandaşların kan bağışında bulunmalarını ifade etti. Bostancı, Kan çok önemli sonuçta sırf insanların üretebildiği hayati bir madde bunun için tüm vatandaşlarımıza bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Ben 3 ayda bir kan veririm. Sağlığı sıhhati elverişli olan insanlarımızın, Kendinde bu görevi yapmasını düşünüyorum. Ak parti olaraktan il Merkezli bir kampanya yürüttük. Bir kan 3 can diye. Bir ünite kandan 3 tane insana faydalı olabilir. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olması için broşür dağıttık. Çok yoğun bir talep var inşallah böyle devam eder. dedi. Belediye Başkanı Mithat Gülşen yılda 2 defa kan verdiğini belirtti.
Gülşen Kan hayatın yaşama dönmesi demektir. Bu yönden kan sağlıktır. Ben yılda 2 defa kızılaya kan bağışında bulunuyorum. Kan bağışı gerçekten bir insanı kurtarıyor düşüncesiyle de mutlu oluyorum. Herkesin kan bağışı yapması gerekiyor. Bu organizasyonu yapan ilçe Başkanıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. dedi.
Şehit Babası Ercan kartal da kan verdi. Kartal Ülkenin geçtiği bu kötü durumda her zaman her dakika kana ihtiyaç olabileceğini belirtti. Kartal Bugün Ak Partimizin açmış olduğu kan bağışı kampanyasına haberimiz olunca gelerek kan verdik. Kızılay hem kanda hem de doğal afetlerde üstlendiği görevler çok fazladır. Bizde kızılayı yalnız bırakmama adına Parti Başkanımızla beraber geldik. Kanımızı verdik.
Kan vermek vücuda sağlıktır. Ülkenin geçtiği bu kötü durumda her zaman her dakika kana ihtiyaç olabilir. Vatandaşlarımızı bu tür kan bağışlarına davet ediyoruz dedi.