AKP teşkilatları dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman tarafından dayanışma yemeği düzenlendi. Teşkilat temsilcilerinin katıldığı yemekte konuşan Karaduman,8 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde tekrar aday olduğunu ifade etti.
AK Parti'nin 7'den 70'e herkesin gönlünü kazandığını dile getiren Karaduman, konuşmasında şöyle dedi:
2012'nin Ailenize milletimize şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Parti, 2001 yılında kurulduğundan itibaren 2002 yılında iktidara geldiğinden bu zamana kadar toplam 7 seçim yaşadık. Kurulduğundan bu zamana kadar emek vermiş hizmet etmiş değerli arkadaşlarım var. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Bu yarışta bu zamana kadar mücadele verip 7 seçim geçirip, AK Parti'nin çıtasını yükselterek Zonguldak'ta da yükselterek birinci parti yapmasında çok emekleri var. Teşkilat gönül işidir. Teşkilatçılık da ailenizden işinizden maddi ve manevi zaman ayırarak gönül vererek hepimiz hizmet ediyoruz. BU yolda bu yarışta sizlerle birlikte hep beraber olmaktan bende onur ve mutluluk duyuyorum. 7'den 70'e AK Parti'nin gönlünü kazanmış Türkiye'de inşallah önümüzdeki günlerde de bu yarışta sizlerin desteği ile şehrimize hizmet etmek için bir yola çıkıyorum. Bu yarışta sizlerle birlikte Zonguldak'a güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Bu yıl çok önemli bir süreçten geçtik. Genel seçimlerimiz vardı. Mahalle başkanımızdan tutun sandık başında duran müşahidimize kadar belde teşkilatlarımız, ilçe, il teşkilatımız hep birlikte kenetlenerek Zonguldak'ta AK Parti&'yi birinci parti yaparak bu mutluluğu birlikte yaşadık. 8 belediyeye inşallah önümüzdeki seçimde diğer belediyeleri de katacağız. Bu çıktığımız yolda Allah bizi muvaffak eder.
Kongremiz 8 Ocak 2012'de Dede-man Otel'de yapılacak. Burayı coşku ile doldurduysak inşallah kongreyi de düğün havasında yaparak AK Parti'ye merkez ilçeye yakışan bir kongre yapmak istiyoruz.