AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Yönetimi, AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar'ın destekleriyle Konya gezisi düzenledi. 
AK Parti Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Yıldız Dervişoğlu'nun düzenlediği geziye AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar da destek verdi. Geziye, Kadın Kolları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu bayan üyeleri katıldı. Mevlana'nın Ne Olursan Ol Gel sözünden yola çıkarak dayanışma ve manevi değerleri yerinde görmeye gittiklerini ifade eden Dervişoğlu, Kadın Kolları olarak bir adım atmış bulunmaktayız. Konya AK Kadın Kolları'nı ziyaret ettik. Zonguldak'ımızı temsil eden madenci heykelimiz takdim ettik. Muharrem ayı vesilesiyle bizlere aşure ikram edildi. Üç gün süren Konya gezimizde Hz. Mevlana ve onun hocası dostu yani güneşi, Hz. Şems'in türbesini ziyaret ettik. Akşamda Konya Kültür Merkezinde Semazen gösterisini izledik. Konya'nın tarihi yerleri rehber eşliğinde gezdik.
AK Parti Kadın Kolları olarak başta Milletvekilimiz Özcan Ulupınar'a, İl Başkanımız Hamdi Uçar'a, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diye konuştu.