AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, partisinin  İl Kadın Kolları Yönetim toplantısına katıldı. Ulupınar proje sunan kadınlara tam destek sözü verdi.

AKP'nin Zonguldak Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Görkebay Aras yazılı bir açıklama yaparak yönetim kurulu toplantısına Milletvekili Özcan Ulupınar'ın da davet edildiğini ve yapılan toplantıda proje sunan kadın yönetim kurulu üyelerinin düşüncelerinin değerlendirildiğini ifade etti.
Görkebay, hafta sonlarını, Zonguldaklıların dertlerini dinlemek, çalışmaları, projeleri takip etmek için Zonguldak'ta geçiren Milletvekili Ulupınar'ın 30 kişilik Kadın Kolları Yönetimi ile biraraya geldiğini, bu toplantıya ayrıca Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ın da eşlik ettiğini belirterek, açıklamasında şu bilgilendirmeyi yaptı:

Ak Parti İl Merkez Binasında gerçekleşen toplantıda Milletvekili Ulupınar, İl Kadın Kollarının Birim Başkanlarının hazırlamış olduğu projeleri, sosyal yardımlaşma bazında yaptıkları çalışmaları dinledi, değerlendirdi. Toplantıda konuşan Ulupınar, 30 kişilik İl Kadın Kolları yönetimini  bir ve bütün olarak karşısında görmekten duymuş olduğu mutluluğu dile getirdi.
Gerçekleşen toplantıda Teşkilat Başkanı Görkebay Aras, Ulupınar'a davete icabet ettiği için teşekkür ederek, İl Kadın Kollarının çalışmalarından ve yapmak istediklerinden bahsetti. Haftada 6 gün partide olduklarını, çok yoğun çalıştıklarını, gencinden yaşlısına, mağdurundan mazlumuna, evi yanmıştan depremzedesine, işsiz ve aşsız kalmışından hali vakti yerinde olanına kadar herkesin soluğu burada aldığını ve mümkün mertebe kimseyi boş çevirmeyerek, sıkıntılarıyla ilgili devletin resmi kurumlarına yönlendirdiklerini ve yardımcı olmaya çalıştıklarını, partiye gelen insanlarında karşılarında muhatap bulmamın memnuniyetiyle buradan ayrıldıklarını söyledi. Özellikle yönetimdeki fedakar kadınların gece gündüz, hafta içi hafta sonu  demeden, büyük bir özveriyle ihtiyaç sahibi her kapıyı çalmaya ve yaraları sarmaya çalıştıklarını söyledi. 
Kendilerine ulaşan herkesle tek tek ilgilendiklerini, Ak Partinin onların elini tuttuğunu ve yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını söyledi.
Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı  Sevda Tığ ise; Van'dan buraya göç etmiş depremzede  ve kış günlerinde sık sık tanık olduğumuz yangınlarda evi yanan mağdur ailelere ulaştıklarını, ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını ve bu konuda daha fazla neler yapılabileceği noktasında kendilerinden yardım istediklerini söyledi. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Sevda Tığ ve Seçim İşleri Başkanı Filiz An, hayata geçirmek istediği projeler için Milletvekili Ulupınar'dan destek istedi. Ulupınar, proje sunan kadınları dinleyerek, destekleyeceğini ve projelerin değerlendirilebileceğinin altını çizdi.
Kadın kolları ile yapmış olduğu değerlendirmelerden sonra çalışmaların daim olması temennisiyle, kadınlarında görüşlerini alarak oradan ayrıldı.