Çaycuma’ya başlı Güzelyaka Köyü’nden 45 genç, topluca AKP’ye üye oldu. AKP Çaycuma İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen katılım törenine, AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AKP İl yöneticileri Vedat Emeksiz ve Yusuf Arslan da katıldı.
AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, törende yaptığı konuşmada, KÖYDES Projesi ve Filyos Vadi Projesi’ne değinerek, projenin hayata geçeceğini söyledi. Uçar, “Başbakanımız bu yıl Filyos Vadisi’ne gelerek projeyi yerinde inceleyecektir. Bölgedeki işsizlik oranını azaltacak bu projenin hayata geçmesi bizim hükümetimize nasip olacaktır. Güzelyaka Köyü’nün geçleri de AK Parti’nin rozetini takarak meydanlara inecek ve bizim hizmetlerimizi vatandaşlara anlatacaktır. Bu nedenle kendilerini kutluyorum” dedi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de, yaptığı konuşmada, “Partimizin hizmet kervanına katılan Güzelyaka Köyü gençlerini kutluyorum. Biz de geçmişte çeşitli partilerde görev yaptık. Ama gerçek ve görülen o ki, Türkiye çok emin adımlarla çok iyi noktaya gelmiştir. Güzelyaka Köyümüz aydın, çağdaş yapısıyla bizim de takdir ettiğimiz köyümüzdür. İlçe Başkanımızla birlikte Güzelyaka Köyü’nde çok olumlu geçen bir toplantı gerçekleştirmiştik. Partimiz gençlerin de sahip çıktığı bir hizmet partisi haline gelmiştir. 2011 yılında Güzelyaka Köyü’nün yollarıyla ve alt yapısıyla daha da iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum. Partimiz bölgenin sorunlarını çok iyi bilmekte ve çözümleri için çalışmaktadır” dedi.
Törende konuşma yapan İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu da, “Eskiden üç-beş kişinin ağzına bakılarak yapılan siyaset, AK Parti iktidarıyla değişmiştir. Artık köyün gençleri, kadınları hep beraber siyasetin içindeyiz. Bu da AK Parti’nin on yıl iktidarda kalmasının bir nedenidir. Halkımızla iç içe yolumuza devam ediyoruz. Biz ‘durmak yok yola devam’ derken gücümüzü halkımızdan alıyoruz” dedi.
AKP Güzelyaka Köyü Başkanı Feyzullah Kerçin de, yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar beklide hiçbirimiz siyasetle uğraşmadık.
Köyümüzde eksik olan bu durumu ilçe başkanımız da gördü. Biz-ler gençler olarak siyasetin içinde olmamız gerektiğine karar vererek AK Parti’ye üye oluyoruz” dedi.