Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, CHP ve MHP’li Zonguldak Belediye Başkan adaylarının, “kirli ve komik ittifakı” içerisinde olduklarını iddia etti.

 

Üstü kapalı isim verilmeyen ancak gönderilen yazılı açıklamada CHP ve MHP’li Belediye Başkan adaylarının fotoğrafı da bulunan iletide şu bilgilere yer verildi: “Dünya görüşleri ve siyasi geçmişleri itibariyle bir araya gelmesi imkânsız bazı odakların, yerel seçimler için kurdukları kirli ve komik ittifakı hayretle izlemekteyiz.  Belediyeyi yönettikleri dönemde elle tutulur tek icraatı olmayan, gelecek dönem için hiçbir vizyon oluşturamayan Muharrem Akdemir ve ekibi merkez sağ oyu bölerek AKparti’nin önünü kesmek için harekete geçmiştir. Zaten kaçak olan işyerini daha da büyütmek konusunda taviz alan acemi siyasetçi, kurnaz tüccar kardeşimiz de bu oyuna dâhil olmakta gecikmemiştir.

 

“SAMİMİ MUHABBET”

Başkan adayının kaçak inşaatını durdurmak isteyen Zabıta Müdürünün Belediye binasında tartaklandığına tüm personel şahittir. Kendisine sahip çıkılmasını umarken,  Başkanlık Makam odasında kaçak inşaatçılarla Muharrem beyin samimi muhabbetine şahit olan Zabıta Müdürü görevinden ayrılmak zorunda kalmıştır.

 

“İTTİFAKÇILAR BÜFELERİNİ…”

Belediyecilikle ilgili en ufak bir tecrübesi veya bilgisi olmayan bu acemi aday; sırf kendi ticari menfaati için dâhil olduğu ittifakla; mensubu olduğu siyasi hareketin birikimine de saygısızlık etmektedir.  Biz kent merkezimizi beş katına büyütmek için; İkinci makası, Fevkani köprüsünü, 69 Ambarlarını, Lavar alanını dönüştürme projelerimizle vatandaşımızın karşısına çıkarken, ittifakçılar büfelerini-kafelerini kaç katına büyüteceklerinin pazarlığını yapıyorlar.

 

“KARGALAR BİLE KOMİK BULUR”

Biz mülkiyet problemini çözecek uygulamalarımızı ve hemşerimizi mağdur etmeden toplu konutu hayata geçirecek formüllerimizi ortaya koyarken, kumpasçılar kanun kitap bilmeden bol keseden atıyorlar. Paçavralara yazdıkları hayali anketleri sokakta dağıtanların, tapu dağıtacaklarını söylemelerini kargalar bile komik bulur. İttifakın büyük ortağı zaten sorunların kaynağı olduğu için susuyor, küçük ortağının sağ seçmenin oyunu çalarak kendisini tekrar koltuğa oturtmasını bekliyor.  Hemşerimizi saf, kendilerini kurnaz zannedenler, sahte nezaket maskesinin arkasında fırıldak çevirenler 30 Martta gereken cevabı alacaklar. Bu oyun bozulacak; sağduyulu Zonguldaklılar oyunu çöpe değil çözüme atacak”

 

(Haber Merkezi)