Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Turan Akpınar ilçe protokolüne bir veda yemeği verdi.
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne terfi eden Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, ilçe protokolüne veda yemeği verdi. Kdz. Ereğli Şinasibey Restaurant'ta gerçekleştirilen yemeğe; Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, İlçe Sağlık Grup Başkanı Yüksel Tuncer, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Zeki Us, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, yemekte yaptığı veda konuşmasında, ilçede eğitim alanında önemli başarılara imza atıldığını söyledi. Karadeniz Ereğli'de 6 buçuk yıldır görev yaptığını belirten Akpınar, Eğitim alanında yakaladığımız başarının bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Bende naçizane bu ekibe liderlik, kaptanlık yapmaya çalıştım. Burada görev yaptığım süre içerisinde, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, okul müdürlerimizle, hayırseverlerimizle, muhtarlarımızla, velilerimizle ve öğrencilerimizle birlikte güzel çalışmalara imza attık. Eğitim çalışmalarımıza katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bakanlığımız bana bir görev tevdi etti, ben de kabul ettim. Ancak gönlümüzün Ereğli'de olduğunun bilinmesini istiyorum. Bundan sonra Sivas'ta da bir kapınızın olduğunu unutmayın dedi.
Konuşmanın ardından Kaymakam Çay, Akpınar'a saat hediye etti. Yemeğe katılan okul müdürleri, Akpınar'ın tayininin çıkmasına üzüldüklerini ifade ettiler.