AKP Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AKP Merkez İlçe Sosyal İşler Başkanı Yıldız Dervişoğlu ve partili kadınlar, şehit annelerini ziyaret etti.

Arife Dereli, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret ettiklerini ve hediyeler getirdiklerini söyledi. Dereli, ?Ben de bir asker annesi olarak şehit annelerimizin Anneler Günü?nü kutluyorum. Cennet annelerimizin ayağının altındadır. Anneler-imiz bizler için her şeydir. Ama şehit annelerimiz bizim için daha kıymetlidir. Şehit annelerimize ömür boyu sabır diliyorum. Her zaman onların yanındayız? dedi.

Şehit anneleri adına konuşan Fadime Akpınar, gözyaşlarını tutamayarak duygulandığını ve bu ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Akpınar, ?AKP Kadın Kolları?na bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bizler çok mutlu olduk. Yanımızda oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz?

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Anneler Günü dolayısıyla dernek binamızda Kur?an okuttuk. Aynı zamanda AKP Kadın Kolları?na bizleri ziyaret ettikleri için bu günü unutmadıkları için teşekkür ediyoruz? dedi.