Alaplı ilçe Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  Kdz. Ereğli’nin belde belediyelerinden Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör’e teşekkür plaketi verdi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 91.yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Zonguldak Türk Sanat Musikisi Topluluğu’nun Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki konserini izleyen davetliler arasında bulunan AKP’li Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör’e, çiçeği burnundaki AKP’li Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi’nin hizmetlerine katkısının anısına plaket verdi.

Konuyla ilgili olarak Alaplı Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

 

Çimenoğlu, komşu belediye oldukları Gülüç Belediyesi’nin kendisinin göreve başladığından bu yana, Belediye hizmetlerinin yerine getirilmesi noktasında kendisine her konuda yardımcı olduğunu belirterek, “Biz de Alaplı Belediyesi olarak onlara belediye hizmetleri noktasında elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Gülüç Belediyesi ile karşılıklı yardımlaşma açısından ve sorumlu olduğumuz halkımıza hizmetin ulaştırılması noktasında ortak bir belediyeymiş gibi çalışıyoruz. Hizmet araç ve gereçlerimizin eksikliğini, iki belediye birbirimizle yardımlaşarak gideriyoruz” Dedi.

 

Güngör de nezaketinden dolayı Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür ederek, “Önemli olan hizmet etmekle yükümlü olduğumuz halkımıza en nitelikli hizmeti zamanında ulaştırabilmektir. Bu noktada, karşılıklı olarak yardımlaşma ve dayanışma içinde olmak, hizmet araç ve gereçlerimizin eksikliğini yardımlaşarak gidermek de, hizmet etmekle yükümlü olduğumuz halkımıza sorumluluğumuzun da bir parçasıdır” dedi. Güngör, Zongğuldak Türk Sanat Musikisi Topluluğu’nun konserini de büyük bir zevkle dinlediğini belirterek, “Ben sanata ve sanatçıya çok büyük önem veren bir belediye başkanıyım. Bu nedenle Gülüç beldemizde Güzel Sanatlar Lisesi’ni kurduk” dedi.