Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, yönetim kurulu üyeleri birlikte MHP Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

İlçe Yönetiminin oluşmasının ardından MHP Ereğli İlçe Yönetiminin kendilerini ziyaret ettiğini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, İade-i ziyarette bulunmak üzere buraya geldik dedi.

MHP Ereğli İlçe Teşkilatı ile Ereğli için birlikte iş yapmayı hedeflediklerini söyleyen Çakır, Sizleri iş yapabileceğimiz bir teşkilat olarak gördüğümüzü belirtmek isterim. Bu temelde ziyaret ve istişarelerimiz sürekli olacaktır. Kendilerinin eksiklik gördüğü, Ereğli'de yanlış buldukları her şeyi bizimle paylaşabilirsiniz. Bizlere yapacağınız öneriyi kendi teşkilatımızdan gelmiş gibi görürüz. Aynı anlamda Ereğli'ye hizmet etmekten büyük mutluklu duyarız. Önceliğimiz Ereğli'nin sorunlarının çözümüdür. Şahıslar, makamlar ve görevler gelip geçicidir sözleri ile konuştu.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker de Çakır şahsında Ak parti ilçe yönetimine tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

Bu nazik iade-i ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Sizin de bahsettiğiniz gibi bizler, Ereğli'nin biriken sorunlarının çözümü için iktidar partisine destek adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Tersaneler bölgesi olsun, Ereğli'ye bir fakülte kazandırma olsun, hastane inşaatı olsun, yol meselesi olsun, Ereğli-Devrek yolu olsun, bu noktada biriken hangi sorun varsa Ereğli'nin menfaatleri adına desteğe hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.