BÖLGE ÇALIŞMA;  Zonguldak Bölge Çalışma Müdürü Gönül Demirsu ve İş-Kur Bölge Müdürü Cemal Yiğit, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş’a kutlama ziyaretinde bulundular.

            Genel Başkanlığa seçilmesinden dolayı kendilerini kutlayan Demirsu ve Yiğit’e teşekkür eden GMİS Genel Başkanı Alabaş, her iki kurumunda maden işçisi ve sendika ile sürekli diyalog halinde olduklarını vurgulayarak “bundan sonra da bu birlik ve beraberliğimiz daha pekişmiş olarak devam edecektir” dedi.

 

 

           

MHP İL YÖNETİMİ; MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan ve Zonguldak Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret ettiler.

            MHP İl yöneticilerinin ve GMİS Genel Merkez Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Zonguldak milletvekili  adayı Yılmaz, 12 Haziran seçimlerinde madencinin desteğini istedi.

            GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 12 Haziran Genel Seçimlerinde Zonguldak için gerçekçi projeleri ortaya koyan adaylara oy vereceklerini söyledi. 

ŞEHİT AİLELERİ; Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Maden işçisi ve sendikasının derneklerine verdikleri desteklerden dolayı minnettar olduklarını vurgulayan Yorulmaz, “Maden işçisi de tıpkı Mehmetçik gibi ülkesi için canını ve kanını veriyor. Onlarda bu ülke için şehit oluyor” dedi.

            Ziyaretten dolayı teşekkür eden GMİS Genel Başkanı Alabaş; “çok kutsal bir görevi öz veri ile yerine getiriyorsunuz. Zonguldak ve maden işçisinin vatan için şehit olan askerine nasıl sahip çıkılacağını gösterdiniz. Sizin her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz”dedi.