Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'ne bağlı Alacaağzı maden ocağının 6 Haziran'da yapılması gereken ihalesi ertelendi.
Alınan bilgiye göre kurum tarafından ihaleye çıkılan maden ocağına herhangi bir firmadan teklif gelmedi. TTK Genel Müdürlüğü de yeniden ihale süreci başlattığı ve ihalenin 19 Haziran 2018 tarihinde yapılacağını duyurdu.
İhale ile ilgili verilen bilgiler ise şu şekilde:
"İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilir. Gerçek kişiler en az bir tüzel kişinin bulunduğu ORTAK GİRİŞİM GRUBU’nda üye olarak yer alabilirler. TEKLİF SAHİPLERİ’nin tekliflerinin değerlendirmeye alınabilmesi için kendisinin veya kontrol ya da hissedarlık yoluyla bağlı olduğu grubun 2016 yılında “toplam aktifvarlıklarının” en az 8 milyon TL, “toplam özkaynaklarının” ise en az 500 bin TL olması gerekmektedir. ORTAK GİRİŞİM GRUBU olarak teklif verilmesi durumunda bu belgeler, ORTAK GİRİŞİM GRUBU’nun üyelerinin belgelerinin toplanması sonucu ortaya çıkacak tutar esas alınarak değerlendirilecektir.


TEKLİFLERİN EN SON VERİLECEĞİ YER VE TARİHİ:


Teklifler en geç 19.06.2018 Salı günü saat 15.00’e kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak adresine elden teslim etmeleri zorunludur. İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak adresinde görülebilir ve 500 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilir.
İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınması mümkündür. Kargo yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, Kargo masrafı kendilerine ait olmak üzere 500 TL ihale dokümanını bedelini Vakıflar Bankası Zonguldak Şubesindeki TR91 0001 5001 5800 7292 5642 28 no’lu hesabımıza yatıracaklardır. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanı satın almaları zorunludur.
İhaleye katılmak isteyen istekliler tekliflerini en geç 19.06.2018-Salı günü saat 15.00’e kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak adresine vermiş olacaklardır. Teklif zarfları aynı gün saat 15.00’de Satınalma Daire Başkanlığı toplantı salonunda ihale komisyonunda hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacaktır.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)