Dünyanın en büyük ticari alacak sigortası şirketlerinden biri olan Euler Hermes Sigorta artık Karadeniz Ereğli'de de hizmet vermeye başladı.

Ak Sigorta ve Allianz Sigorta yetkili acenteliği ile aracınızı, evinizi, işyerinizi, emtianızı ve sağlığınızı sigortalayan ve 2008 yılından bu yana kurumsal ve bireysel müşterilerine sürdürülebilir kaliteli hizmetler sunan Karadeniz Ereğli Sigorta, Euler Hermes Sigorta yetkili acenteliği ile kurumsal müşterilerinin ticari risklerini de artık sigortalıyor. Ereğli Sigorta Yetkilileri tarafından verilen bilgiler ise şu şekilde:

KREDİ SİGORTASI

Hacimleri, büyüklüğü ve faaliyet alanı her ne olursa olsun, her şirket için müşterilerinin finansal sağlığı ve sağlamlığı çok önemlidir. Müşterilerinin finansal durumunun bozulması ve iflas etmesi gibi durumlar şirketler kendi finansal yapısı içinde doğrudan bir risk oluşturmaktadır. Günümüzde, iş hacimleri ve işlemlerindeki artışlar ve hızla gelişen global ticaret, bu riskin gözardı edilemez hale gelmesine neden olmuştur. Bu noktada, kredi sigortası belirtilen risklerin kontrolü ve teminat altına alınması aşamasında devreye girmektedir. Kredi Sigortası Euler Hermes'in temel iş alanını teşkil etmektedir.

NE YAPIYORUZ?

Ticari alacaklarınızı sigortalıyoruz. Yeni marketlere güvenle girmenize ve doğru müşteriler seçmenize yardımcı oluyoruz. Riskin engellenmesi, alacak tahsilatı, hasar ödemesini kapsayan bir sigorta poliçesi sunuyoruz.

İŞİMİZ KREDİ SİGORTA

Tahsili mümkün olmayan alacağınız oldu mu? Alacağınızı tahsil edemeden iflas eden müşteriniz oldu mu? Yeni müşteriler ve yeni marketlerle çalışmayı mı düşünüyorsunuz? Müş-terilerinizi finansal yapıları hakkında bilgiye mi ihtiyacınız var? Firmanızın nakit akışını geliştirmek mi istiyorsu-nuz? Eğer bu sorulardan herhangi bi-rine yanıtınız "evet" ise, size yardımcı olabiliriz. İletişim adresi:  0372 322 73 14 [email protected]