Kdz.Ereğli'de kullanımı giderek artan motosiklet sürücülerinin ilçe merkezinde park alanına ilişkin sorunları çözüme kavuşuyor.

SORUNU DİLE GETİRDİ

Kdz.Ereğli'nin tek resmi derneği olan Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü, geçtiğimiz günlerde yaptığı çağrı ile motosiklet kullanıcılarının yaşadığı soruna dikkati çekmiş ve daha önceki dönemlerde resmi talepte bulunmalarına rağmen kendilerine park alanları gösterilmediğini duyurmuştu.

PARK ALANLARI DOLDU

Kdz.Ereğli Belediyesi, pazar yeri, dere üstü sokak ile devrim bulvarında motosiklet park alanlarını oluşturdu, gerekli tabelalarını taktı. Alanlar kısa sürede motosikletler ile doldu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Kdz.Ereğli Motosiklet Kulübü Başkanı Birol Bektaş, Ereğli Belediyesi'ne konuya gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, "Konu ile ilgili girişimleri daha önce de yapmış ve bu talebi dile getirmiştik, ancak bir çözüm bulunamamıştı. Geçtiğimiz günlerde de yaşanan sorunu bir kez daha dile getirdik, kısa sürede çözümü noktasında adım atıldı. Hafta sonu olmasına rağmen park alanlarının dolduğunu görüyoruz. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a bu konudaki hassasiyetinden ötürü teşekkür ediyoruz. Sahil güzergahı başta olmak üzere bazı noktalarda da yeni park alanlarının oluşturulacağını umut ediyoruz" dedi.

KURALLARA UYUN UYARISI

Bektaş ayrıca motosiklet kullanıcılarının kurallara uymalarını, kasksız motosiklet kullanmamalarını, abart egzoz ile halkı rahatsız etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.