Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Alaplı Çay Bahçesi tesislerinde düzenlenen etkinliğe CHP Zonguldak milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak il Başkanı Tümer Peker, CHP 12 Haziran seçimleri Zonguldak milletvekili aday adayı Songül Malkoç, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, yönetim kurulu üyeleri, CHP'li belediye meclis üyeleri, CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka ve yönetim kurulu üyeleri Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, Kadın Kolları olarak 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Kadınların sevgi hamurundan oluştuğunu belirten Sotka, "CHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak sevgililer günü dolaysıyla düzenlediğimiz etkinliğimize katılarak, hediye vererek destek veren esnafımıza teşekkür ederiz. Kadın sevgi hamurundan oluşmuştur. He işe, herkese sevgiyle yaklaşır, sevgisiz pişen aş bile tatsız olur. Etrafımıza, yanımızdakine bir bakalım, en son ne zaman birine hiç sebepsiz seni seviyorum dedik. Nerede suç ve savaş varsa orada sevgi yoktur. Gözü başkasının hakkında, canında, malında olanın yüreğinde sevgi aranmaz, yoktur. Sevgi öyle güçlüdür ki tek başına yeryüzüne barışı getirme gücü vardır. Yeter ki sevgiyi yalnız bırakmayalım. Çünkü sevgi emek ister. Savaşsız, sömürüsüz, adaletli, kimsenin hakkının yenmediği, bir dünya için, içimizdeki kötü duyguları atalım, sevgiyle hep birlikte yaşayalım, en güçlü silahımızın sevgi olması umuduyla, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Konuşmaların ardından etkinliğe katılan davetliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.