Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından kentteki sosyal yaşamda hareketlilik başladı ve vatandaşlar evlere tutsak edilmekten de kurtuldu.

 

 

Alaplı Belediyesi’nin organizasyonunda ilk kez gerçekleştirilen “Alaplı Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali ve Sünnet Şöleni” açık hava konserleri ile neşe içinde sona erdi.

Açık hava konserlerinden önce sahneden vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, bu yıldan başlamak üzere festivalin “çocuk festivali” olarak düzenlenmesini planladıklarını belirterek, “Çocuklara özel, farklı bir festival olsun istedik ve bu yıl festivalimizi çocuklara özgü olarak organize ettik. Fındık hasadının başlaması nedeniyle katılım biraz az oldu ama önümüzdeki yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında festivalimizi daha dolu bir şekilde, daha geniş etkinliklerle organize etmeyi planlıyoruz. Bu yıl oyun parkında çocuklarımız gönüllerince eğlendi. Onların mutluluğunu, heyecanlarını görmek bizi daha da mutlu etti” dedi.

Çimenoğlu’nun konuşmasının ardından ses sanatçıları Muammer Darçın, Neray ve Anna Kuzmına söyledikleri şarkılarla vatandaşları eğlendirdi.

 

Çimenoğlu’nun belediye başkanlığı ile kentteki sosyal yaşamın hareketlenmesi ve saat 18.00’den  sonra evlerine kapanmak zorunda kalan ilçe halkı şimdi belediyenin öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde nefes alıyor ve kaynaşmayı sağlıyor.