Geçtiğimiz günlerde Balıkesir’in Bigadiç ilçesine tayin olan Alaplı Kaymakam’ı Sn. Altuğ Çağlar ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Türkiye bedensel engelliler spor federasyonu bünyesinde paravolley birinci liginde mücadele eden Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) sporcularıyla bir araya geldi.

Yemekli toplantıda bir konuşma yapan kulüp başkanı İsmail Korkut, Alaplı Kaymakamımızı hiç unutmayacağını söyledi.

Alaplı’da fark yaratan bir bürokrat olduğunu ifade eden Korkut, Kaymakamımız Altuğ Çağlar’ın iki yılı aşkın bir süredir Alaplı’da görev yaptığını, hizmet anlayışı ve çözüm odaklı bir bürokrat olmasının toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandığını ve Alaplı’da fark yaratan bir bürokrat.” Diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de, Alaplı’nın İsminin ülke genelinde duyurulması anlamında Alges Alaplı paravolley takımının büyük bir misyon üstlendiğini belirterek, “Alaplı belediyesi olarak ilçede yaşayan engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için daha çok çalışmalar yapacaklarını, bu anlamda ilçe merkezindeki kaldırımların standartlara uygun hale getirilmesi ve engellilerin de daha rahat kullanabilmeleri için 2017 yılında kapsamlı bir çalışma yapacaklarını” söyledi.

 

Çağlar’da, “görev yaptığı süre boyunca tüm toplum kesimlerine olduğu gibi, Alaplı’da yaşayan engelli vatandaşlar içinde elinden gelen gayreti göstermeye çalıştığını, engellilerin de toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek Alges Alaplı paravolley takımına başarılar diliyorum.” dedi.

(Haber Cem Sürmeneli)